bolge olarak sahsi dusuncem artik kuru soguklara hazirlikli olunmali martin ortalarima kadar.her ne kadar yagis az da olsa agaclarin uyanmamasini engeller bu soguklar diye dusunuyorum. yagis durumu surekli degismekte gozlemlere gore.mgm 27 sine bolge geneline kar vermis ancak tahminler tutarsiz ve cok degismekte.artik bolge olarak bahar yagmurlarina ve kirkikindi yagislarina kadar ciddi bir yagis alamayabiliriz.
Posts by Anatolia06
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yagis konusunda sikinti yasamamiz muhtemel kuru soguk yeriz gibi mgm 27 sine guzel kar vermis ama kirk kere degisiyo
-
pazar gunu gecenden oglene kadar rekor yagis ve soguk buhar oldu
-
Anatolia06 Buyrun, http://www.meteociel.fr/previsions/75441/ankara.htm Kusura bakmayın bu sıralar bazı özel problemlerimden dolayı geç cevap verebiliyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.
tesekkurler.
-
Çokta güzel vermiş aslında.
Buna nerden bakiyoz kardes.
-
Sabah Gfs'yi beğenmedim.Gece çok daha iyi vermişti...
simdide yagis cok iyi durumda ama soguk sinirimizda ve batilamis biraz daha
-
Anatolia06 2012 den beri maalesef soğuk ve kar yok şubat ayında. Ben de çok dertleniyorum buna. Son 3 sene de bahar değerlerinde 10 derecelerde şubat ayı ve hoş geldiniz.
Hosbulduk
-
son guncellemeye gore bolgemizde onumuzdeki 10 gun toplam kar (ecmwf)
-
Forumu bayadir takip ediyorum fakat uye olamiyordum ve dolayisiyla yorum yapamiyordum.Nacizane kendi dusuncem bölge ve ankara ozelinde genelde sogumuzu ve kar yagisimizi ocak ayinda aliyoruz.uzun yillar subat sonudur mart ayidir cok cok kuvvetli soguk ve kar hatirlamiyorum ben.