ankara bu gece saatlerinde nihayet yeterli olmasada bekledigi yagisa kavusacak.sistemler gun gun yagis miktarini iyice azalttilar.ancak yarin gun icerisinde en azindan su havadaki kiri pisi pusu mikrobu yere indirecek bir yagis olucak insallah.simdilik onumuzdeki 5 gunluk periyotta sadece persembe gunu yagis yok.diger gunler araliklarla yagis alicaz gibi.
Posts by Anatolia06
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
ayin 26sinda ankara icin yeterli miktarda olmasada su kurak gunlerin bittigine isaret bir yagis soz konusu.sonrasinda ise zayif sistemler gorunmekte.degiseme acik tabiki.
-
etimesgut merkezde cok siddetli yagmur var 15 dakkadir devam ediyor heryer gole dondu
-
etimesgut cok siddetlendi yagis siddetli gokgurultusude devam ediyo her an bir yere yildirim dusebilir Allah korusun
-
Güzelim kütle merkezi sıyırıyor
evet kutle tamamen yesile dondu ama kuvvetli simsek ve gokgurultusu devam etmekte
-
radarda guneybatidan kirmizi kutle yaklasmakta acaba nereyi vurucak
-
baskent ozledigi ve bekledigi yagmura kavustu sonunda.kisa surelide olsa etkili bir yagis gecisi oldu etimesgutda.
-
anlasilan bugun cankiri cerkes depremleri nedeniyle ankarada da besik gibi sallancaz.
-
konumum etimesgut hafif bir sag sol ve on ve arkaya dogru gittim geldim balkonda otururken.binamiz 5 yillik 9 katli ben 3.kattayim.sanki bir ruzgar gibi hissettim.Allah daha kotulerinden korusun.tekrar gecmis olsun yenimahalle ve ankara.
-
ne yalan soyleyim kanepede oturdugum halde hic hissetmedim.2000 yilinda kirikkaledeyken cankiri depremini sabaha karsi yasamistik uykundan hem sallantiyla hemde butun evin şakirdamasiyla uyanmak daha bi urkutucu oluyor.Allah beterinden korusun boyle kucuk sallantilarla gecmis olsun.
-
ostimden cekildi resim.etimesgut tarafi.
-
arkadaslar kirmizi kutleler yaklasmakta dikkatli olmakta fayda var.
-
yagis var suan etimesgutta ama simdilik radarda devami olmayan yagis sanki bu arada gokgurultusude eslik etmekte.
-
guneydeki kutle kaman keskin kirikkale hattina ilerledi dolayisiyla kacirdik o yagisi zaten cok bi gucude kalmadi suan.geceki yagis kaldi onumuzde simdilik.
-
konyanin kuzeyinde ankaranin guneyinde ciddi olusumlar soz konusu genelde aksam ve gece yagislarinda guneyden gelen kutleler ankarayi etkilemisdi daha onceleri
-
ankara dikkat!!!bu aksam saatlerinden yarin sabah saatlerine kadar il genelinde agir saganaklar ve yerel olarak sel ihtimali gorunmekte.
-
bu serinleme iyi oldu biraz her ne kadar sicaklik dussede bugunde yine bunaltici bir hava vardi
-
evet bugun oglen itibariyle resmen hava bi anda plaj havasina dondu hava kapadi ama sicaklik 38 derece disarda bogucu bir hava hakim.klimasiz evlerde oturmak bu gun ve gecesi hatta yarinda bi miktar bu kosullar hakim biraz zor olacak gibi
-
beklenen serinleme ruzgarla birlikte sanki hissedilmeye basladi fakat yagis henuz ankarada kendini gostermedi ama afyon taraflarinda kutle olusumlari basladi bakalim ankaraya kadar uzanacakmi gorecegiz
-
havada hareket olmayinca forumda sessizlige burunuyor.yazin artik yavas yavas sonuna yaklasmaktayiz.buzullardaki bu seneki rekor erimeden dolayi yazin bu sene erken bitecegi ve kisin sert gecebilecegi gibi yorumlar okudum ne kadar dogru forumdaki arkadaslarin tahminlerinide bi gormek isteriz.simdi kisa vadede sicaklar devam ediyo hafta sonu biraz sicaklik dususu ongormus mgm ve hatta pazar gunu baskentte yagis soz konusu.birazda serinlemek hic fena olmayacak sanirim.