14.hafta sonunda toplam puan durumu;
forum.havaforum.com/attachment/146519/
14.hafta da puan alan yarışmacılar;
forum.havaforum.com/attachment/146517/
14.hafta itibariyle tam isabet sayıları;
14.hafta sonunda toplam puan durumu;
forum.havaforum.com/attachment/146519/
14.hafta da puan alan yarışmacılar;
forum.havaforum.com/attachment/146517/
14.hafta itibariyle tam isabet sayıları;
tabiki hocam,istanbul sorumlusu Berkay34 hocam var mesela tüm kentlerde olabilir demek istedim örneğin Kayseri Sorumlusu vb.
Hocam biz onu sadece ilk 3 şehire uyguladık kalabalık olması sebebiyle dğer türlü her şehir için sorumlu bulmamız lazım bulduk diyelim büyük karmaşa olur konularda.
samet hocam sadece bazı kentlerde olan örneğin "istanbul sorumlusu" vb. bence tüm kentlere gelmeli
Tam olarak anlamadım istediğinizi biraz daha açık şekilde yazar mısınız?
Hayırlı Kandiller Değerli HavaForum üyeleri.
Bölgeyi bilene 9.000.000 HF Puan, ili bilene 18.000.000 HF Puan verilecektir. Son katılım yarın akşam 21:00
Yönetimi aykırı fikri olan herkesi banlıyor gibi algılatıyorlar hocam, o yüzden piste çıkaralım da bilgilerinden istifade edelim dedik.
Onlarin camuru bize bulasmaz aykırı fikir degil bunlar ayri bir cins tum mesajlari siz hala kış mi kovalıyorsunuz çerçevesinde yazmis niyeti iyi degil.Kisi bitiren bizi ilkbahar da beklesin fazla ses etmesin yeter.
12 şubat da üye olmuş attığı 8 mesaj da kış bitti, saçmalamayın, şakamisiniz siz tarzında olan aslında üyelik amacı belli bir şahsiyet için fazla dil dökmüşşünüz arkadaşlar bize bildirin biz gerekeni yapalım.
Tahminler açılmıştır.
Gfs diyagraminda +15 ve +20 ye kadar olan iki çılgın olmasa uzun vade ortalama -5 altını rahatlıkla görmesi içten bile değildi. Vade uzun neler olacağını hep beraber göreceğiz.
En düşük:4.0
En yüksek:16.5
14.hafta nın bölgesini bilenlere 8.000.000 HF Puan, İli bilen erdem0 nickli üyeye ekstra olarak 16.000.000 HF Puan gönderilmiştir.
13.hafta sonunda toplam puan durumu;
forum.havaforum.com/attachment/145544/
13.hafta da puan alan yarışmacılar;
forum.havaforum.com/attachment/145542/
13.hafta itibariyle tam isabet sayıları;
13.haftanın bölgesini bilenlere 7.500.000 HF Puan, İli bilen Emirhan6247 nickli üyemize ekstradan 15.000.000 HF Puan gönderilmiştir.
12.hafta sonunda toplam puan durumu;
forum.havaforum.com/attachment/145537/
12.hafta da puan alan yarışmacılar;
forum.havaforum.com/attachment/145535/
12.hafta itibariyle tam isabet sayıları;
Konu için teşekkürler.
Karadeniz alışıktır Kerem. Hele hele bölge olarak bir milli sistem tarihimiz vardır ki çok can yaktığı yıllar olmuştur. 20 ile 30 Mart arası belalı sistem tarihimizdir.
Sen yeni olduğun için bilmezsin, belli başlı meteorolojik dönemler diye bir konu açmıştım, orda bir yıl boyunca takip ettiğimiz her dönem dolu geçer.
En can alicisi da 30 Mart 2014 dur hocam. Findik namina bir sey birakmamisti o sene.
Tahminler açılmıştır.
Aykut53 yenileyince geçiyor dimi ama sıklığı arttı galiba.
Meteociel sitesi açılmıyor arızamı var?Bendemi sorun var.
Kullandiginiz tarayicinin cerezlerini silip tekrar dener misiniz?
Babannemi tekrar hastaneye kaldırdık yine nefes alamıyor, kalbinden rahatsız olduğunu söyledi bekliyoruz
Gecmis olsun hocam.