Forum çok kasıyor hocam
Samet
Güncelleme saatleri oncesi artiyor sonra sistem dengeliyor su an iyi görüyorum.
Forum çok kasıyor hocam
Samet
Güncelleme saatleri oncesi artiyor sonra sistem dengeliyor su an iyi görüyorum.
Yarin sabah resmi kar ölçülerini merak ediyorum açıkçası. Güzel bi başlangıç oldu. Umarım devamı da olur.
Su an iyi olmasi lazim hocam iyi degil mi?
Cerezleri silip deneyelim hocam
Samet mesajlar geriye düşüyor
Saat hatasi meydana geldi o sebeple sildim ilgili mesajlari
Ha birde model konusunda atılan emojiler çok göze batıyor bunu anlamıyorum Samet hocam sonra yükseliyorlar.
Hangi emojiler? Mesajlara verilen tepkiler mi?
Hocam her sene aynı şey oluyor gına geldik artık bölge kavgası edilip duruluyor bizde kendi bölgemizde atıp değerlendirme yapalım hayır kimi bölgeye güzel geliyor onlar seviniyor kimi bölgeye kötü geliyor model onlar üzülüyor kendi bölgemizde analiz edip gerekise sevinir gerekirse üzülürüz.
zaten model konusunda bölge degerlendirmelerini kendi konusunda yapın diye herkese söylüyoruz. Modeli tekrardan baştan paylaşmanın mantığını anlamadim sadece.
Samet hocam hem Model konusu hemde buraya atılan model çıktıları spam olarak sayılmıyor dimi yani siteye bir zararı oluyormu? one göre kendi bölgemizde güncellemeleri atıp yorumlıyacağız bir sakıncası varmıdır.
Konusunda yayinlanan mesaji neden buraya atip tekrar burada yorumluyorsunuz? Onu anlamadim. Zaten model konusunda paylaşılıyor. Konuyu mu goremiyorsunuz? Yada baska bir problem mi var?
Hocam ben paylaşan kişinin bölge ayrımı yapmasına karşı çıktım ve o grupta sistem batıya kaydıkca sevinenler olduğunu gördüm ben kendi bölgem de seviniyorum onlar da öyle yaparsa herkes için iyi olur
Paylasan kisi gelip bu konuya aciklik getirdi mesajina ozurunu de diledi.
Bize sitem mi hocam
Onlar anladi bence hocam. Artik sitem mi kabul ederler yoksa hic bir sey mi kabul etmezler bilmem. Ortada hic bir sey yokken konuyu karistirip burada birbirini dolduran uyeler goruyorum sadece ve pek cogu da bu huyunu yillardir devam ettiren üyeler.
Yıllar geçiyor bazı şeyler ve kişiler hiç değişmiyor. Can çıkmayınca huy çıkmaz derler ya tam da öyle.
Buradan HavaForum sosyal Medya ekibine seslenmek istiyorum neden devamlı istanbul İzmir ankara havadurumu paylaşım yapıyorsun Neden Tekirdağ Edirne İl ve İlçe geneli hakkında paylaşım yapmıyorsunuz...
Ya hesabımızı takip etmiyorsunuz ya da başka bir şey var ama yine de tesekkürler.Sadece İstanbul yazmamışsınız o da bir gelişme.Size bu cevabı yazarken bitlis de 50 cm kar tweeti attık. Onun dışında Van,Yozgat,Kırklareli, Kocaeli nerede hareket varsa orayı paylaşıyoruz.Bizim kaçırdığımız bir kar yağışı mı oldu.Edirne,Tekirdağ civarında?
En düşük:3.2
En yüksek:6.2
Site hızı nasil arkadaşlar dönüş yapar mısınız?
Site hızı nasil arkadaşlar dönüş yapar mısınız?