Hava Forumun her yılbaşı düzenlendiği özel çekiliş konusudur.3 Aralık 2023 tarihinden itibaren HF Marketten 50 adet bilet satışa sunulacak olup ne kadar çok bilet alırsanız şansınız o kadar çok yüksek olacaktır.İlgiye göre bilet sayıları güncellenecek olup duruma göre bazı günlerde satın alma sınırı da kaldırılacaktır.Böylelelikle 1 günde birden fazla bilet alma imkanı da bulabileceksiniz arkadaşlar.HF Marketten biletler her akşam saat 22:15'de satışa sunulacaktır.Alacağınız biletler mevcut olduğumuz güne ait olan biletler olacaktır.Her gün alınan biletlere sistem tarafından verilen ID numarasına göre sıralama yapılıp ayrı bir konudan bilet alanlar ilan edilecektir.Bu sene yılbaşında 2 kişiye Özel Termometre,3 kişiye Özel Neon Lamba, 10 kişiye Özel Havaforum bardak ve yüzmilyonlarca HF Puan hediye edilecektir.Herkese başarılar güzel bir anı olsun hepimiz için.
Beiträge von Samet
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bölgeyi bilenlere 5.000.000 HF Puan, ili bilen OguzHan37 Huseyin Goksu GOJIRA recep. ve karasah nickli üyelerimize ekstra olarak 10.000.000 HF Puan gönderilmiştir.
-
Eyüp 32,8 mm oldu. Yağış hala devam ediyor. Mükemmel bir gün. Bugünkü yağışla birlikte Eyüp istasyonu da kasım ayı toplam yağışta 200 mm'yi devirdi. Tarihi bir kasım ayı.
Farklı renk ve punto da yazmayalım lütfen. Bu şekilde yazma yetkisi yöneticilere aittir. Lütfen dikkat edelim.
-
En düşük:15.5
En yüksek:19.1
-
Genel olarak bugünün büyük bölümünü sitede geçirdim hız olarak gayet iyi göründü sizlerde durum nasıldı arkadaşlar?
-
1.hafta sonunda toplam puan durumu;
1.hafta da puan alan yarışmacılar;
1.hafta itibariyle tam isabet sayıları;
-
-
YARIŞMA 2
2 Aralık Cumartesi günü İstanbul'da ölçülecek en yüksek ve en düşük sıcaklık kaç derece olur ?
: Yarışma Başlangıç Tarihi :
26.11.2023
: Yarışma Bitiş Tarihi :
01.12.2023 Saat 18:00 itibariyle yazılan mesajlar veya yeniden düzenlenen mesajlar yarışmaya dahil edilmeyecektir.
: Yarışmaya Nasıl Katılacağım? :
Bu konudan göndereceğiniz cevap ile katılabilirsiniz. Örnek cevap: " En yüksek: 10.1 , En düşük: 0.2 derece olur. "
: Kış Ligine puan katkısı :
Tam isabet puanı
( Örneğin; 5,3 derece, tam isabet tutturmak. )
30 Puan
Tam isabette direkten dönme puanı
( Örneğin; 5,3 derece gibi tam değeri + / - 0,1 puan farkla kaçırmak )
28 Puan
Tam isabeti yakın kaçırma
( Örneğin; 5,3 derece gibi tam değeri + / - 0,2 puan farkla kaçırmak )
26 Puan
Tam isabeti az farkla kaçırma
( Örneğin; 5,3 derece gibi tam değeri + / - 0,3 puan farkla kaçırmak )
24 Puan
İsabetli sayılabilecek tahmin puanı
( Örneğin; 5,3 derece gibi tam değeri + / - 0,4 puan farkla kaçırmak )
22 Puan
Az farkla kaçırma puanı
( Örneğin; 5,3 derece gibi tam değeri + / - 0,5 puan farkla kaçırmak )
20 Puan
Aralıkta kaçırma puanı
( Örneğin; 5,3 derece gibi tam değeri + / - 0,6 puan farkla kaçırmak )
18 Puan
Kaçırma puanı
( Örneğin; 5,3 derece gibi tam değeri + / - 0,7 puan farkla kaçırmak )
16 Puan
Kaçırma Puanı
( Örneğin; 5,3 derece tam değeri + / - 0,8 puan farkla kaçırmak )
14 Puan
Kaçırma Puanı
( Örneğin; 5,3 derece tam değeri + / - 0,9 puan farkla kaçırmak )
12 Puan
Kaçırma Puanı
( Örneğin; 5,3 derece tam değeri + / - 1,0 puan
farkla kaçırmak )
10 Puan
Kaçırma Puanı
( Örneğin; 5,3 derece tam değeri + / - 1,1 puan farkla kaçırmak )
8 Puan
Kaçırma Puanı
( Örneğin; 5,3 derece tam değeri + / - 1,2 puan farkla kaçırmak )
6 Puan
Kaçırma Puanı
( Örneğin; 5,3 derece tam değeri + / - 1,3 puan farkla kaçırmak )
4 Puan
Teselli puanı
( Örneğin; 5,3 derece tam değeri + / - 1,4 ve 1,5 puan farkla kaçırmak )
2 Puan
: Bonus Puan Eklentisi :
Tahmininizi yarışma bitimi süresinden ne kadar önce yaparsanız yaparsanız o zaman dilimine göre ekstra puan kazanırsınız. Mesajınızı aynı gün içinde düzenlerseniz ilgili saat dilimine göre yine bonus puan kazanabilirsiniz. Fakat mesajınızın gönderim tarihi ile mesajın düzenleme tarihi aynı gün değilse bonus puanı alamazsınız.
Ekstra Saat Bonusu
27.11.2023 23:59'a kadarki katılımlar
Toplam Puana +40 Puan
72 Saat Bonusu
28.11.2023 23:59'a kadarki katılımlar
Toplam Puana +26 Puan
48 Saat Bonusu
29.11.2023 23:59'a kadarki katılımlar
Toplam Puana +16 Puan
24 Saat Bonusu
30.11.2023 23:59'a kadarki katılımlar
Toplam Puana +6 Puan
Kurallar
: Yarışma saat aralığı bilgisi :
En Yüksek Sıcaklık: 02.12.2023 06:00 - 02.12.2023 18:00
En Düşük Sıcaklık: 01.12.2023 18:00 - 02.12.2023 06:00
: Yarışma Sonuç açıklanması :
En yüksek ve en düşük sıcaklık değerlerinin tespiti için, MGM sitesindeki " Ölçülen En Yüksek Sıcaklıklar " ve "Ölçülen En Düşük Sıcaklıklar" sayfalarından yararlanılacaktır.
İstasyonlar olarak ; "İstanbul - Kartal - İstanbul Bölge" eğer buradan sonuçlar ilan edilmezse "İstanbul - Sarıyer - Sarıyer" istasyonundan alınan değerler dikkate alınacaktır. Sonuçlar bu konu içinden ilan edilecektir.
: Yarışma Katılım Mesajı :
Katılımcı isterse en yüksek veya en düşük şeklindeki tahminlerden biriyle de yarışmaya katılabilir. Katılımcı şayet en yüksek veya düşük olduğunu belirtmeden bir tahminde bulunmuşsa tahmin geçerli sayılmayacaktır. Katılımcıdan mutlaka En yüksek, En düşük ibarelerinin yazılması istenecektir.Yarışma tahmini En yüksek ve en düşük şeklinde yapıp her birinde tam isabet sağlayan üye bu tahmini hangi gün yaptıysa o günün bonusu 2 ile çarpılarak üyenin puan durumuna yansıtılacaktır.
-
Konuyla alakalı herkes kendince bir şeyler yazmış.Bu sebeple daha fazla uzamaması için alakalı tüm mesajları kaldırdım.Sonuca gelirsek bundan sonraki süreçte bu konu ile alakalı benzer bir durum hangi taraf tarafından başlatılırsa o hesap süresiz kapatılacaktır.Herkesle özelden konuşmama rağmen ısrarla bu şekilde konu tekrar gündeme geliyorsa ben bu mesele de art niyet aramaya başlarım.Bu bağlamda site yönetimi olarak son uyarımızdır.Herkese iyi forumlar.
-
Anlık olarak yok hocam
Bazı düzenlemeler ve düzeltmeler yapıldı gün içerisinde olumlu yada olumsuz geri dönüş yapar mısınız?
-
Forum bu hız sıkıntısı ne zaman düzelicek 2 hafta oldu belkide geçti 2 haftadır bu sıkıntıyı yaşıyoruz forumda, internet hızım kaynaklı olması mümkün değil internet hızım 850 mbps, diğer söylediğiniz bütün yöntemleride yaptım yok düzelmiyor, foruma zar zor giriyorum
Dünden bugüne var mı değişiklik hocam
-
Samet hocam site çok aşırı ağır bu düzelmeyecek mi? şu konuya girip mesajı bile zor yazdım
Tekrar tekrar düzenleme yapıyoruz ama düzelme belli bir süre oluyor sonra tekrar başlıyor. Artık veritabanı kaynaklı araştırma yapıyoruz inanın bunun için çalışıyoruz hocam.
-
Bölgeyi bilene 5.000.000 HF Puan,İli bilene 10.000.000 HF Puan verilecektir.Son katılım yarın akşam 22:00
-
Yardımcı olabilecek varmı? Bazı forum başlıkları bende gözükmüyor mesela İstanbul Özel yorumlar. Bu forum başlıklarını bulmak için insanların profillerine girip onların son hareketlerinden buluyorum.
Tekrar kontrol eder misiniz
-
Samet Aykut53 Narsil Vintersaga
Kıymetli arkadaşlar merhaba ,
Üyeliğimin silinmesini rica ediyorum, geçmişe ait yazılan tüm mesajlarımın , tarafıma ait olan tüm gönderilerin silinmesi konusunda desteğinizi bekliyorum.
Forumdan ayrılma kararı alıyorum , bu konuda sizlerden yukarıda ki konudan destek rica ediyorum
Her zamanki samimiyetiniz ve işbirliğiniz için teşekkür ederim
Kararınıza saygı duymakla beraber be yazık ki üyelik yada mesaj silme gibi bir durum yapamıyoruz hocam bu işleri yapınca veritabanında hata veriyor site de anlamsız hataya düşüyor. Bir süre kafa dinleyip kararınızı tekrar gözden geçirmenizi öneririm tekrardan iyi akşamlar.
-
Ne yazık ki bazı kategorileri eksik görüyorum.
Tekrar kontrol eder misiniz?
-
Hocam anlık sıkıntı yok ama ara ara gerçekten foruma giremiyoruz çerez sıfırladım aynısı opera tarayıcısından girdim aynısı çözüm olmadı hiçbirisi
Kalıplaşmış belli bi saati var mı yoksa her an olabiliyor mu?
-
İlk yazılan mesaj anında da baktım şimdi hala bakıyorum bende site yağ gibi akıyor sorun yaşayan üyelerimiz çerez silip aynı tarayıcı da denedikten sonra devam ederse farklı tarayıcı da deneme yapabilir mi acaba?
-
Üstteki silinen mesajı yazıp kaçan kişiye cevaptır.Ayrıca uzun süredir içimizde gizli gizli dolaşan kişilere de cevaben yazılmıştır.Yazıp kaçtığı mesaj aşağıda.
Ekran görüntüsü 2023-11-19 185754.png
Şimdi arkadaş mesajının başında bir yerden bahsetmiş ama bilmiyorum neresi. Kafasında değişik şeyler yaşıyor olabilir. Adını sanını duymadım böyle bir yerin. Bizden neden nefret ederler onu da bilmiyorum. İkinci cümlesinde lanetli bir forumsunuz diyor ama birden fazla üyelik alıp foruma kayıt oluyor. Hastalığına siz teşhis koyun arkadaşlar. Diğer cümlesinde fotoğraf çalıyormuşsunuz diye iftira atıp kaçıyor ama bunda onun suçu yok. Bize daha önceden uluorta facebook üzerinden söven havadelisi denen sayfa bozuntusunun twitter da yaptığı ve sonradan işin içine bizi takip ediyormuş gibi yapıp arkamızdan iş çeviren bazı sözüm ona amatör meterologların da gazına gelmiş olabilir. Ama biz o amatör müsveddelerine resim sahipleri üstünden cevap verip ağızlarındaki salyaları ağızlarına geri tıktığımızı bilmezler. Bu sebeple bugün bir kez daha söylüyorum. Havadelisi denen sayfa ile onun türevlerini takip edip burada gizliden gizliye bize kin besleyen kim varsa siteden defolup gitsin. Site hayatı boyunca yada sosyal medya da bir kez olsun adlarını anmadığımız mahlukatlar bizim üstümüzden prim peşinde koşuyor. Bizim böyle yardakçı sayfalara ve fanlarına ihtiyacımız yok. Gelelim tekrar bu 2004 doğumlu erkeğe moderatöre sallayıp erkeklik yaptığını söylüyor ama özelden beni mazur görün diyor. Önce yapıyor sonra mazur görün diyor. Sonuca gelecek olursak böyle omurgasız olmayın ben gidiyorum diyen gitsin ne bizim siteyi ne de sosyal medyayı takip etmesin çıkarsın aklından. Sonra şarlatan dolu bu sosyal medya da günah keçisi biz seçiliyoruz. Takdir sizlerin.
-
Kış ligimiz hayırlı olsun herkese başarılar.