İyi akşamlar. Acaba bu kez Karasu da kar yağışı görebilir miyiz? Örtü olma ihtimali var mı ya da seyirlik görme.
Posts by 2019Onur
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Zor maalesef Karasu için ama Havada kar taneleri görülür yüksek ihtimalle
Teşekkür ederim
-
Yağışlar Yarın öğlen saatlerinde bölgeye giriş yapar yağışlar kıyı kesimlerde ilk başta Yağmur veya KKY şeklinde başlar yükseklerde ise Sulu Kar ve Kar Şeklinde başlaması yüksek ihtimal akşam saatlerine doğru havanın daha da soğuması ile kıyılarda Yağış Kara dönerken yüksek kesimlerde örtü oluşmaya ya da hali hazırda örtü bulunan yerlerde kar kalınlığı artmaya başlar gece saatlerinden itibaren Yağışın Yoğunluğuna bağlı kıyılarda tutup eriyen bir kar görülebilir yine de kıyılarda kar kalınlığı 3-7 Cm civarını bulması muhtemel fakat oluşan örtü ıslak cıvık Bir örtü olabilir yükseklerde 20 Cm üzeri örtü oluşumu veya artışı görülmesi yüksek olasılık pazar günü bölgede yağışların kesilmesi bekleniyor
Bilgilendirme icin teşekkür ederiz. Acaba Sakarya Karasu tarafi da dahil mi? Uzun zamandır kar görmeyi bekliyorum İzmirli olarak yeni taşındım karasuya😀
-
İyi akşamlar, Sakarya Karasu bu sistemde ne yapar bilgisi olan var mı?
-
Deniz sezonu açılacak gibi bu gidişle
-
Yağhaneler olarak bekliyorum 🥺
-
Cumartesi İzmir merkez ne olur şu guncellemeye göre arkadaşlar
-
Bu çatalkaya geçen yangının olduğu tepe değilmi ben mi yanlış biliyorum hani istasyon var o dağmı ben baktım şuan kar falan göremedim belki yanlış biliyorumdur
-
imkanı olan bugün Çatalkaya radar sahasına çıksın asagidan bembeyaz görünüyor.
-
Şimdi Arkadaşlar son güncelleme ile Eşrefpaşa buca bölgesinde havada da kar alacak mı? Ayrıca çatalkaya dağ beyaz gelinliği giyecek mi?
-
Kavacık tarafları o dağ kar alır mı? Arkadaşlar
-
Şimdi var mı kar yok mu beyin yandı benim
-
Arkadaşlar güncellemeden sonra windy ne kadar süre sonra güncelleniyor?
-
Nostalji ve Totem 2017 Ocak Yağhaneler.
-
-
Sol tarafım da gök kuşağı sağ tarafım da kara kara bulutlar
burası yağhaneler akşam hareketli olacak gibi
-
-
Arkadaşlar Kar takibi güzelde bazı yerler salı akşamı için ciddi yağış gösteriyor var mı bilgisi olan açıklama yapacak yeknik bilgilere sahip değilim
-
Antalyada 5 ilçede hortum fırtına yağış sebebi ile okullar tstil edildi son dakika olarak geçiyor haberler şimdiden önlem alınması oldukça güzel bi gelişme kazasız belasız inş atlatırlar
-
Şu Kar yağmamak için uğraşıyor delirme noktasına geldim 5 dk yağsa bari sadece 5 de görsek