Beiträge von Ubeydullah'ınBabası
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
En düşük:21,3
En yüksek : 25.8
-
-
-
-
-
Üsteki Foto ; Saadet Partisi Ankara Gençlik Kollarına ait (Bir Gazetenin Önü) Alttaki Foto ; Giresun’da Cumhurbaşkanının Mitingine Ait Bilgi ; Polis Üstteki Gençleri Gözaltına Alıp Sosyal Mesafe Kuralından Ceza Yazdı... “Gerisi Vicdanlara Kalmıştır”(Alıntı)
-
En düşük : 13.6
En yüksek : 28,2
-
-
-
-
-
-
Ağır hasta sayısı çok hızlı bir biçimde artmaya devam ediyor. Maalesef ölüm sayılarında da benzer bir artış göreceğiz.
Bugün ağır hasta sayısı 70 kişi artmış.
-
-
Hocam hoşgeldiniz. Hocam geçici yüz felci geçirmiştiniz, tekrardan eski sağlığınıza kavuşabildiniz mi?
-
En düşük: 17.7
En yüksek: 33.4
-
Şimdi rezalet gibi rezalet açıklıyorum, ki bu son zamanlarda kaçıncı saymak zorlaştı artık,
Son gelen covid-19 algoritma güncellemesi ile pozitif çıkan bir kişiye 14 gün sonra kontrol testi uygulanmıyor. daha önce uygulanıyordu ve negatif çıkarsa hasta iyileşmiş sayılıyordu. ancak bu uygulama artık kaldırıldı. 14 gün sonra hastanın kendi kendine iyileştiği varsayılıyor.
Ancak her gün bakanın açıkladığı rakamlarda iyileşen sayısı yazmaya devam ediyor. muhtemelen bu rakamlar artık 14 gün önce pozitif çıkan ve ayaktan tedavi için evine gönderilen yoğun bakım tedavisi almayan kişiler. ancak bunlar gerçek anlamda iyileşti mi hastalığı taşımaya devam ediyorlar mı test yapılmadığı için artık kesin bir bilgi yok.
Yani sonuç olarak artık bakanın açıkladığı rakamlarda iyileşen hasta sayısı da gerçek iyileşen hasta sayısını vermiyor. o açıklanan verilerin bir çoğu artık güvenilirliğini yitirmiş durumda. 2-3 ay önce sağlık bakanını herkes överken gelinen nokta üzücü. (ekşiden alıntı)
Benim çalıştığım iş yerinin şoförünün testi pozitif çıkmıştı. Yarın karantina süresi bitiyor ve işe başlıyor. Bizim servisimizi de o çekiyor. Şimdi ona test yapmadan mı işe başlayacak eğer öyle ise vay ki vay halimize.
-
Samet Hocam bu tam isabetlerde sadece pazartesi yapılan tahminler mi geçerli?