Beiträge von bulutunut

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    şu ılıkçı-soğukçu muhabbetini de hiç anlamış değilim kar sevmeyenin ne işi var burada ne derece mantığa sığıyor her neyse yetkili bir ağız karşıt düşüncesini söylerse cevaplarım varın sağlıcakla kalın

    Modellerde kar fırtınası olduğu için bu başlık atıldı insanları kandırmak, hipnotize etmek için değil bilmeden konuşma !


    ben herşeyin farkındayım sen rahat ol sen ve enin gibiler kötü manada söylemiyorum hipnotize olmuş gibi bir kaç güzel söze tav oluyorsunuz. işi matemetiksel hesaplara veriler eşliğinde dökecek olursak neyin ne olduğu ortaya çıkar bu sistemin bugünden geçtim bir hafta önce gelme ihtimaline kadar tabi efsanevi bir boyutta kimse doğru düzgün cevap veremez. kimse yanlış anlamasın cam kenarındayım arada bir atan kar tanesi görmeye çalışıyorum o derece kar hastasıyım. en azından çıksınlar söylesinler diretmesinler gördükleri %45 ihtimal ortadan kalkalı 3 gün oluyor. ayın 26 sı olur mart 2-4 kimse merak etmesin hee umut kaybetmemek güzel söz konusu kar yağışı ise mart sonuna kadar bekleyin ama bırakın efsane işlerini be kardeşim yarattığınız hayal kırıklığı daha büyük oluyor.

    Bu kadar insanı hipnotize mi ettiniz bilmem hala gerçekleri göremeyenler var. sıra size de geliyor. değiştirin şu başlığı kardeşim başlığı atan da çıksın güzel bir açıklama yapsın ayıp denen bir şey var tahmincilik yapana eyvallah falcılık yapılıyor resmen. yazmayacaktın sinir oldum hala efsane den bahsediliyor millette açmış ağzını bekliyor bu kadar insanın duygularıyla oynamak vicdanınızın neresine sığıyor. sizin vicdanınız bu mesajı silip, profili banlamaya yeter.