Bilet sayısını görünce acemi avcılar
Kaç tane abi. Geçmiş sayfalara bakmaya erinim 😂
Bilet sayısını görünce acemi avcılar
Kaç tane abi. Geçmiş sayfalara bakmaya erinim 😂
Bunlar ecnebi galiba. Zira bizde mangalsız piknik olmaz 😎
Av saati çok geç hakketen. 9.30 falan olsa bari.
Kim kimden bahsediyor yahu
Kimden bahsediyorsunuz anlamadım 😂
Yani yakın vadede teknik olarak pek mümkün değil ama böyle bir şey gerçekleşirse bu sonuç olur mu derseniz evet mümkün
Gulf stream mekanizması yani AMOC Atlantikte Meksika’dan Avrupa’ya doğru ( İngiltere odak) sıcak su akıntısı taşıyan dengeleyici bir unsur
Fakat asıl tehlike kuzey buzlarının erimesiyle Avrupa’nın Sibirya iklimi karakterine bürünmesi ( zaten aynı enlemdeler ) dolayısıyla filmde su dengesi aynı sebeple bozuluyorsa ( ki öyledir ) mantıklı ve zaten BM AB DB WMO hep nu konuyla ilgili araştırma yapıyorlar
Anladım hocam teşekkür ederim. Dünyanında kendi içinde büyük bir dengesi var. O buzlar eriyip bitince elbette ki denge unsuru gereği doğa onu geri yerine koyacaktır. Biz görürmüyüz bilmem ama avrupanın sibiryalaşması ilginç olurdu.
Uma Turman , Sean Connery Tatlı Sert isimli film de epey ilgi çekiciydi zamanında meteorolojik hadiseler ve HAARP iması dolayisiyla , tabi bir After Tomorrow etmez orası ayrı
Hocam konu yarından sonradan açılmışken aklıma geldi sorayım dedim. Filmde gulf stream akıntısının tuzlu su dengesinin bozulmasından dolayı tamamen durması sonucu avrupada ki sıcak iklimin kaybolmasından bahsediyor. Gerçekte böyle birşey mümkün mü sizce?
İzleyelim tabi , 850’de kaç girmiş filme 😆
Avrupada her yer donarken bizde birşey yok. Ub var galiba yine 😂
Öncelikle sorduğunuz için teşekkür ederim
Şuanlık bir sıkıntı yok hocam Geçen hafta 3 gün hastane yatırdılar tümörden parça alıp iyi huylumu kötü huylumu diye bakacaklardı ona göre tedavi yöntemi belirliyeceklerdi ama son onda oğlum rahatsızlandı ateşi yükseldi bu yüzden ertelemek zorunda kaldılar haftaya iyi olursa tekrar dan hastaneye yatıracağız gerekli işlemler yapıldıktan sonra parçanın sonucuna göre belli olacak herşey
Allah şifa versin inşallah. Yapabileceğimiz herhangi birşey olursa bize ulaşın hocam. Rabbim yardımcınız olsun.
Sibirya özellikle yer seviyesini iyi soğutuyor. Cold.EFso hocamızında dediği gibi saf, katıksız ve daha sert bir soğuk. Özellikle bizim güneydoğu bölgesi sever siberyal sistemleri 😎
Yağar ama nereye yağar birde o var.
İstanbul 21 Aralık ( En uzun gece ) saat 23:59’a kadar kar alır diyenler lütfen gözlük , almaz diyenler lütfen kahkaha butonu , bu konuda nötrüm oyun büyük diyenler lütfen şaşırma emojisi , challenge başlasın :))
Alır ama İstanbul genelinde örtü yapan etkili bir sistem olmaz diye düşünüyorum.
Endeks takibatınızı çok disiplinli buluyorum
Onlar da çok değişken
Hobimiz ( daha doğrusu yaşam şeklimiz) olan güncel meteorolojik veri takibi gittikçe girift bir hal alıyor ( çok da rahatsız değilim işin aslı)
Ekstrem düşünceler önündeki tabular yıkılıyor
Hocam bu yaz çok uzun süren ekstrem sıcak salınımların tam tersini kışında görebilecek miyiz acaba? Şahsen, ben, kendim, I am doğadaki denge prensibi icabı kar, boran, tipi, don, ayaz görmek istiyorum 😂
2013 yılından hatırladığım bir sistem. Ben bu sistemde hafifde olsa örtülük kar gördüm Gaziantep 500 rakımda. Hiç hayal gibi durmuyordu bayağı yağıyordu
O zaman 2014 abi. Yandık bittik biz . Bir damla yağmur bile düşmez artık
Aman Allah korusun abi. Bu sene çok kurak gittik. Yağmur, kar Allah ne verdiyse lazım bu sene. Allah afetsiz bol yağışlı bir sezon nasip etsin 🤲
Berkay kar örtüsü sibirya falan derken dikkatini çektimi bilmem ama 87. Sayfadayız
Hocam birisi var adı lazım değil, o da 87den bahsetmeye başlamış. Olacağı varsada olmaz artık. Elini attığını kurutuyor çünkü..