Efsane Semih forumdan ayrıldı mı acaba ismi görünmüyor
Ayrıldı.
Efsane Semih forumdan ayrıldı mı acaba ismi görünmüyor
Ayrıldı.
Cenazemiz olduğundan dolayı Memlekete köyümüze geldim o vesile ile kar görürüz dedim ama durum sıkıntılı sadece yaylalarda var
Başınız sağolsun kardeş. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
çekiliş kaçta ?
22.30
Silahım olsa çeker vururdum diyen birisinin hala sporun içinde olmasina musade edilen bir lig burasi. Yanliş kırmızı, penaltı falan şaşırmamak gerek.
Ben de Hataylıyım ve bir Hataylı olarak 2011 ve 2012 kışını unutamıyorum. Görüp görebileceğim en etkili kar yağışını gördüm. Başka da göreceğimi düşünmüyorum.
2011 yılında hatırlayanlar, Ankara'da yaşayanlar bilir 9 Mart günü Ankara'da 30 senenin en etkili kar yağışı olmuştu. 2 gün sürmüş kar yağışına doymuştum.
2012 ise kasım gibi kar yağışı başlayıp mart ayına kadar aralıklı yağıp durmuştu. Haftada en az bir gün kar yağışı olmuş yerden neredeyse örtü kalkmamıştı.
Sizin Belen tarafları daha şanslı. Belen dedim de belen tavasi geldi aklima
Bu kadar konu varken puan konusuna takılmak peki? Puan ne oluyor en sonunda para olup cebimize mi giriyor? Ben saçma bir polemik konusu olduğunu düşünüyorum
Vallahi puan umurumda değil. Aralıktan önce 1 milyon civari puanim vardi. 3 milyonunu hediye ettim bugun.
İşi bilen hocalarımızdan edindiğim bilgiler yeterli
Günde 10 mesaj yazıp yazmak için yazanlar da var.Onları da bir tutamayız.Daha adilane bir çözüm için çabalıyoruz.
Aynen hocam. Puanım gold uyelige falan yetiyor ama model yorumlamaktan anlamiyorum bende sadece takip ediyorum. Sirf yazmak icin yazmak sadece laf kalabaligi yapar
Valla işin aslına bakılırsa yönetim kimseye puan vermek zorunda değil. Hatta birçok forum üst seviye üyelikleri parayla satıyor.
Puan meselesi abartılıyor.
Hata verdi ama -10 kesmiş
Ulan hepiniz eve darphane mi kurdunuz. Bu ne. Bitkoyin gibi puan basıyorsunuz
Bizbize yeteriz yeteriz Havaforum :hfyeni (29):
Ve yine Bilim kaybetti 😀
Hocam espri yeteneğiniz de meteoroloji bilginiz gibi efso :hfyeni (29):
Bu mesaja ifade atan bir arkadaşa 2.5 milyon puan hediye edeceğim . Son katılım 23.00
Vallahi üyelerde yönetim kadar bonkör :hfyeni (29):
Puanları alırken taş atıpta kolumuz yorulmuyor. Puanları dağıtmanın ne zararı var.
Tek amacımız şu sıkıntılı günlerde, bu harika insanlarla dolu forumda stres atmak ve birbirimize destek olmak
27, 45 ve 36. Olan üyelere 1er milyon hf puan hediye. Bu sıralardan herhangi birisine ben denk gelirsem 81. Üyeye 1 milyon hf puan hediye.
Doğum yılım hocam :grinning_squinting_face::grinning_squinting_face:. Ama Bi 2012 yi hatırlarım yani :grinning_squinting_face:. Of be. Bi dışarı baktım. Yarım metre. Nasip olur mu tekrar
2012 de uni 2. Siniftaydim önceki seneler baya kötü gecmişti. O gün kar öglenden sonra başlamıştı ertesi gün akşama kadar yagmisti. 30 35 cm kar vardi
Bitliste olsam hiç böyle uğraşmam. Radar takibi bile yapmam:grinning_squinting_face::grinning_squinting_face:. Tabii Hataylıyız. İşimiz zor. :zipper_mouth_face:
Bende antep de 500 rakimli yerdeyim. Cok farkli sayilmayiz hatayla. Ah ah 2004 gözümde tütüyor. 3 gün yağmıştı
zorakiyetten Turk telekom nete gecmistim pendik kaynarcada, Bursaya tasininca nakil istedim 6 ay gecti hala nakil yapacaklar..
Gerek evlenmeden once bostancida gerek tasinmadan once pendikte simdide bursada superonline kullaniyorum ve hic aksilik yasamadim.Tavsiye ederim, zorda kalmadiginiz surecede turk telekom gibi rezil rusva bir hizmet firmasindan uzak durun..
Bu internet olayında lokasyon çok önemli hocam. Tüm firmalar için söylenecek çok şey var ama konumum gereği burdan yazamıyorum işin içinden bakınca olay farklı oluyor biraz.
İyi akşamlar