Rüzgar güneyden esmezse, önce soğuk girerse, 500 hpa şöyle olursa, 850 Hpa böyle olursa, AB Girit'te patlamazsa, doğu Akdenizde patlarsa, soğuk yağış çakışırsa, rakım kurtarırsa, föhn etkisi olmazsa falan falan. Her sistem öncesi saç baş yoldurtuyorduk. Bu seferki totemim şöyle: soğuklar gelmeyecek, Suriye üzerinden çöl tozu gelecek, sıcak rüzgar yiyecez, şiddetli lodos olacak. Batıya 1 m kar yağacak, biz de izleyecez belki tersi olur diye
Hocam çöl tozu varken kar yağışını yakalarsak sarı kar bile yağabilir 😎 bizim bölgeye has 😎
Onlar, lânete uğramış olarak cehennemde ebediyen kalacaklardır. Azapları asla hafifletilmeyecek, geciktirilmeyecek ve kendilerine özür dilemeleri için mühlet de verilmeyecektir.
Öyle bir şansım olursa büyük bir keyifle haber veririm
İnşallah hocam bende büyük keyif duyarım kesinlikle. Sizi yakalamışken bölgemiz adına sorayım bari. Şubattan umutluyuz buzmavisi hocamız da ara ara bilgilendiriyor. Şubattan veya martta bölgemiz için düşünceniz nedir. Genel olarak sormuş olayım fazla meşgul etmemek adına. Kardan ziyade yağışsizlık tarımı kötü etkiliyor
Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Geçen sene şikayet etmeden önce bir kaç kişiye bende yazmıştım, hatta benim arkadaşlarımdan takip edenler vardı onları çıkardım ama! Ama işte bu ülkede sahte doktorlar ameliyata giriyor bu terör sevicisinin yaptığına zor sıra gelir.
Ben şimdi meteoroloji okusam mezun olsam senelerimi bu bileme versem.
Bu kişinin medyaya UZMAN adı altında medyaya çıkmasını, sosyal medyada şov yapmasını kendime yedirmem!
Kimse kusura bakmasın meteoroloji mühendislerinde de iş yok!!!!
Vallaha öyle. Herkes isminin önüne keyfiyetine göre makam mevki koyuyor. Biriside çıkıp kardeşim sen kimsin, yetkinliğin nedir, tahsilin ilmin nedir diye sormuyor. Eminim o ücretli olan kar haritasını bile bizden çalan hırsızı meteoroloji uzmanı diye takip ediyor bizim zavallı insanımız
BU tip şarlatanlar birşey bilmedikleri için sansasyonel açıklamalarla ilgi çekip kuduruyorlar. Ünlü bir muhabir geçen sene bu müptezeli takip edince alta yorum yazıp takipten çıkmasını sağlamıştım. Çoğu kişi bu nedir, kimdir demeden inanıyor. Onun için bu ülkede sahte doktor olaylarına bile hiç şaşırmıyorum ben.