GEFS de bişeler yapıyor kafasına göre işte.Hani olmaz,mümkünatı yok bu aylarda ama aklımızda dursun bir ihtimal:))
2013 yılından hatırladığım bir sistem. Ben bu sistemde hafifde olsa örtülük kar gördüm Gaziantep 500 rakımda. Hiç hayal gibi durmuyordu bayağı yağıyordu
Hatırladığım kadarıyla son yıllarda sağlam bir sibirya sistemi alamadık. Sibirya ayısını uykusundan uyandıramadık bir türlü. İçimden birses "o sene bu sene" yada "bu sene o sene diyor" 😂
izzet.crt abi çok geçmiş olsun. Rabbim şifa bekleyen tüm kullarına şifa nasip etsin. Abi zor ama bu hastalığın tedavisinde moral çok önemli. Allah yardımcınız olsun.
Stream powered by Bergens Tidende. Bergen Finse Station The Finse Station captured on this camera online is a station on the Bergenbanen railway line in
Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Öyle deme kardeşim , Bu yaz evet çok kurak sıcak geçti haklısın ama mevlam neylerse güzel eyler
Orası öyle hocam ama şansıma sıcağı sevmeyen birisi olarak malesef Türkiye'nin en sıcak yerlerinden birinde yaşıyorum. Sıcak yeter hocam birazda serinleyek valla.
Ne zaman döner bilmem ama bu yaz kadar bana bıkkınlık veren bir yaz daha ben hatırlamıyorum. Ekim geldi neredeyse daha 5 gün sonraya 38 derece tahmin yapmis mgm. Vallaha etimle kemigimle bu yazdan nefret ettim.