Uzun zamandır görmüyordum reis. İyisindir inşallh
Posts by karminator
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hadi bakalım. Çok geç kalındı ama olsun. Zararın neresinden dönsek kardır.
-
Nizipte çatılar uçtu. Hafif yağış fırtınaya eşlik etti
-
Yakında vatandaş ava çıkarsa şaşırmam.
-
Kışın da balkanlara ilave sibirya isteriz 😏
-
Tatbikat olduğu da yazıyor. Bana da geldi bildirim ama hiçbir yerde yok.
Bende bulamadim birsey
-
Peru lima açıklarında 8.8 şiddetinde deprem uyarisi geldi
-
21.yüzyılda ülkemizde kuduz vakası. Utanç verici.
-
Aklı başında insanlarda var çok şükür
-
Hayatımda ilkkez bir kışı havada bile kar görmeden tamamladım. Gördüğüm açık ara en kötü kıştı. Umarım bahar bereketli olur.
-
Anlık Sıcaklıklar
Bu sene ardahan dışında kış vasat bile değil
-
Birsey yok insallah
-
Şubat ortasında Erzurumda bile yağmur yağıyorsa diyecek birşey yok. Yağış olarak iyi ama soğuk olarak gördüğüm en kötü kış.
-
O kötü günün gecesi geldi çattı. Korkularımız ve acılarımız halâ taptaze. Akıllandık mı? Sanmam..
Vefat edenlere Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, geride kalanlara ise sabır dilerim..
-
Şom ağızlının biri 100 yılın kışı geliyor dediğinden beri iflah olmadık bu sene. Kışı neredeyse şubat ayının başından kapatıcaz, kutuplarda dayanamadı eriyor..
-
Modellerin çözemediği nokta Atlantik alçak basıncının rotası. O alçak basınç güneyli ilerlediğinde burada bambaşka şeyler konuşuluyor olacak
Bu yoruma gülücük emojisi atanlar neye gülüyorlar acaba. Bilmediğimiz birşey mi var acaba. Söyleseler bizde gülerdik!
-
Bencede ne zaman umitlensek boş çıkıyor geçen sefer ile aynısı oldu en azından geçen sefer birazcık kar yağmıştı şimdi oda yok
Derin ab li sistemlerde -4 hiç yetmez hele. -6 dan fazlası da çoğunukla yüksek basınç etkisinde geçiyor. Velhasıl kelam bölgemizde kar görmek için birçok şartın biraraya gelmesi gerekiyor.
-
Bizim bölgede enaz -4 yada -6 girmediği sürece umutlanmamak lazım.
-
Bugün karacadağda kuyruk vardı, kayak merkezine ulaşamadık, sanki tüm diyarbakır oradaydı. Kar kalınlığı 25 cm civarıydı
Karacadağ gibi 2000 rakıma yakın yerde bile kış ortasında 25 cm kar varsa durumlar çok vahim.
-
Bir saate kalmaz Gaziantep coşmaya başlar inşaAllah
Antep'e hayırlı olsun. Devamı gelen olsun insallah. Nizip 4 derece yağmurlu şuan. Gene rakımdan kaybettik 😂