Burası da kalkancı mahallesinden Bedirhanın meşhur çölü Atakum
Posts by Serhat.
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Özlemişiz böyle güne uyanmayı.
-
Perşembe akşam 4 te yola çıkıcam Ankaradan Samsuna yolda sıkıntı yaşar mıyım kar lastiklerim var ?
Kar lastiğin olsa da dikkatli ol. Çakallı rampası tehlikeli olabilir, ben olsam erteler ya da mümkünsü bir gün öne çekerim.
-
Samsun merkez ne olur Cuma haftasonu acaba
Gol olur
-
Şu an akçaabat trabzon sahili dibi için 25 cm verin imzamı atıp kalkayım o derece mutlu olurum:) ama ya sürpriz 40 lar olursa fenacuk olmaz
Huzurlu yatabilirsin Zagacım, senindir.
-
Model 25 verirse zaga 50 ister serhatım.Öyle kodlanmış çözülmüyor
Zagayı çözmek zor abi, mucuruma kodlanmış. Bak uzun zamandır mucurum demiyor, işler tıkırında
-
Eğrilecek şekilde mi doğruluyor yoksa daha mı derli toplu kurtarıyor muyuz akçaabat trabzon sahili dibini
Zaga 25 cm'e okey misin?
-
Icon dan da mı daha doğulu dikine
Dip dikine Zaga
-
Bariz Doğulu, net doğulu, kesinlikle doğulu
-
18 Mart 2022 sisteminde kıyılara çok değil şöyle 1-2 saat 1-3 cm arası birşey yağmıştı.Nasıl bir zevkti anlatamam.Şimdi konuştuğumuz şeylere bakın.Çok şükredelim çokkk…
18 Mart 2022
-
Serhat. abi bi sen anladın beni teşekkür ederim
Tam kontrol ediyordum yazan var mı diye seni gördüm yoksa ben yazacaktım 😁
-
Sandıkları terk etmeyin
😎 alman hoştur
-
medya başlamış istanbul çoşkusuna şukadar kar yağçak bukadar soğuk türkiye de istanbul başka şehir yok
Kardeşim şu mevzuya ne takıldınız be. 15 milyonluk şehir tabi ki en fazla ilgi odağı olacak.
-
Ben GEM’ciyim hangisi çok verirse 😁
-
Bir de sosyal medyada karşıma çıkıyorlar.Yok bu batılamaz,doğulamaz.Bu iş bitti.Böyle kahin edasında.İstihareye yatıp mı belirliyorsunuz bunları.Dünyanın en iyi meteoroloğunu getir bu sistem hakkında batılayacağı veya doğulayacağı yorumunu kesin bir dille yapmaz.Zaten çok gitmiyor akşamında herkesin tahminler pert.Bi inşallah deyin.Nasipse olur deyin.Nesiniz olum kahinmisinizz..
O zaman o kahinlere şöyle sesleniyoruz https://youtu.be/Ae0qP-q3L88?si=mWrQEYt71VzaedtP
-
Arkadaşlar şu sataşma işini bırakın artık, herkes kendi işine baksın. Yapılanlar ergence, güldüyse raporlar geç. Bir keyfimiz var, bıktık, usandık. Herkes zaten modelleri bir yerlerden bir şekilde takip ediyor ama amaç burada beraber takip edip eğlenmek.
-
00:30 itibariyle GFS bozulan moralleri düzeltecek, sabah da herkesi hizaya çekecek. gerçi benim moralim bozulmadı da Orta ve Doğu Karadeniz'in sabırsız gençleri bi kendine gelecek.
-
Yayın yasağı kalktı mı Hasan’ım, vaziyet nedir?
-
Abi Aykut53 rizeden tahliye etti otogardan alırsın değil mi kardeşini
Önce kuzeyin_oglu abini ziyaret etmelisin, destur versin, otogarda değil gerekirse Trabzon’dan alır gelirim 😁
-
Öncelikle cümleten tekrardan Selamın aleyküm. Ben çok uzun süredir üye olmasamda yaklaşık 3.5 yıldır buradayım zaman zaman herkes gibi benim de hatalarım olmuştur ama bilen bilir ki şu son dönemde de özellikle itidalli olmaya çalıştım ama başaramadım kendim herkesi itidale çağırırken kendimi tartışmanın ortasında buldum hata ettim bundan sonra ne köyümüzden başka yerde ne de herhangi saçma bir tartışmada beni görmeyeceksiniz burda da bir tane arkadaş var sürekli ortalığa fişeği salıp kayboluyor hiçbir sıkıntı yokken ortada yapmasın Allah aşkına şu güzelim sistem öncesi biz bize güzelce takibimizi yapalım. İşin ciddi kısmını bir tarafa bırakarak Aykut abi ümit abi serhat abi efe ve kağan abi başta olmak üzere beni içeride rahat ettiren herkese teşekkür ediyorum baba tahliye
Hoppala ve de cubbala. Beraat kararı