Ben kendi adıma yanıldığım için sizlerden özür dilerim. Benim tahminim en azından cıvıkta olsa 1 cm lik bir örtü bekliyordum.
Bunu beklerken de dikey hareketliliğin kuvvetli olduğunu görerek ve karayele güvenerek yaptım tahminimi.
Ben bu tahminde başarısız oldum. Fakat dün de dedim meteorolojide her zaman bir yanılma payı vardır. Hele ki siklonlu sistemlerde bu daha çoktur. Yine de bunlar benim tahminimin başarısız olduğunu değiştirmiyor.
arakadaşlar efsane bir kar yağışı var bahçeşehir esenyurtta tipi gibi efsaneeeeeeeeeeee özlemişim yahu çok güzeluzays3271653126uzays3271653126uzays3271653126hava-kars323
Bu forumda verili ve destekli olarak tahmin yapan kimseniz mesaji silinmez..Biri çıkıp bu sistemden bi cacik olmaz derse onunki tabiki silinir veri göstermesi gerekir..
tamam işte ne güzel bende size diyorum ki ateş edenler neye dayanarak ateş ediyodu?yanlış anlamayın beni ben ne ordayım ne burdayım ama tarafsız bi gözle bakınca haksızlık görüyorum
sierfb ahh ah.. burda ki insanlar parayla mı yapıyor bu işi seni zorla mı takip ettiriyorlar ? hatalı değillerde varsayalım hatalı olsunlar, çık git takip etme madem ?
tahmin de hata olabilir mesele tahmini yaparken veri sunmak.
O savunduğun kar yağmıcak dedi diye linç yiyen kısım hiç bi veri sunmadan "kestane oldu çöp" diyenler
ya bu kadar mı zeka geriliği var anlayamıyorsunuz farkı ?
veri gösterip de yağmıcak diyenlerden bahsediliyor sizin bahsettiğiniz trollere herkes karşı
Eğer bana diyorsan evet art niyet var burada cm beklemeyin örtü beklemeyin diyeblere hepiniz linç yaptınız yok ılıkçı yok o yok şu biride çıksın yanıldım desin derler mi yoo demezler !
aynen öyle ağzına sağlık kardeş şu an bulamıyorum ama hocalardan biri akşam sabah ezanıyla beraber uyanın seyredin diyodu ama şimdi devekuşu misali kafa kumdan çıkmıyor tahmini tutmayıpta özür dileyen hocalarımızda var ama onların hakkını yiyemem adam çıktı özür dilerim beklediğim gibi olmadı dedi açıkça ama millete gaz verenler kayıp
Yanlış anlamada ve eleştiri kaldıramamakta üstünüze yok fotolarıda çektim geçmiş sayfadaki yorumlarınızın Eren44 kardeşim 2 saat önce attığın yoruma bak en son bana yazdıklarına bak yavaş dön ümmet hızına yetişemiyor eleştiri kaldıramamakta sizin sorununuz kimse kusura bakmasın.sabah ezanıyla uyanın diyen hocada vardı bu forumda ama Chronic53 gibi yanıldığını kabul eden güzel insanlarda var o yüzden bana yükleneceğinize kendinizi sorgulayın biz bi taramızdan element uydurmuyoruz gördüklerimizle konuşuyoruz hadi eyvallah
Arkadaşlar diğer sistemin içinde bir siklon var ve daha 96 saatten fazla süre var. Anlık model çıktılarına göre şöyle gelirse böyle olur, böyle gelirse şöyle olur demeye ne gerek var ki. Biliyoruz ki sabaha daha farklı akşama tekrar daha farklı bir çıktı sunacak modeller. Zaman yaklaştıkça o sistemi yorumlarız zaten.
Şuan zaten bir sisteme giriş yapıyoruz ve süprizlere hala açık bir sistem. Biraz önce paylaştığım resime bakarsanız sistemin modellerin öngördüğünden 100km daha doğulu geldiğini görebilirsiniz. Yorum yapmak için harika bir gece olduğunu düşünüyorum. Sabaha 2 tane finalim var ve forumdan uzaklaşamıyorum
Bırakın GFS'yi gözünüz radarda olsun :))
radardan kar geldiğini nasıl anlıcaz yardım edermisiniz