Merkez üzerinde oluşumlar var.
Beiträge von An Anatolian Legend
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Radara bakmak yerine havaya bakıp nerde kütle oluştuğunu anlamaya çalışıyoruz. Bi güncelleniyor bi güncellenmiyor deli etti.
-
ortalama daha iyi hem yağış hem soğuk anlamında.
-
ukmo destekliyor gibi 110hyi görmek lazım
Ukmo muhtemelen daha iyi gfs de ilk ab çok kötü yerde 96h ler ab yerleri ve kuvvetleri hariç benzer. Ukmoyu tercih ederim.
-
Ab 100 km güneydoğuya kaysa fazla iyi olurdu. Takibe devam.
-
Keklikpınarı çok yoğun lapa lapa kar var.

-
Zemin tutmaya başladı keklikpınarında.
-
Feci yağış var arabalar çatılar tuttu.
-
Gecenin köründe kar takip ediyoruz. Hastalık bu kar sevdası.

10 tane kar tanesi görmek için sabahki yağışı kaçırcaz yeminle
Benim de aklım orda normalde erken yatıp sabahki kütleleri izleyecektim. Ama kar yağarken de uyunmuyor be.

-
Gecenin köründe kar takip ediyoruz. Hastalık bu kar sevdası.

-
Bi anda yoğunlaştı yağış keklikpınarında.
-
Altındağ çevresinde virganın babası var 🤣🤣
Rakımı düşük yerlerde virga sıkıntı 1150 rakımda bile yeni yeni kırıldı virga.
-
Bu kadar yağış alacağımızı sanmıyorum daha 500 hpa girmedi. Cmt pazar pzt dek kovalayacağız bakalım.
Hocam valla ben ankarada 1,5 senedir kalıyorum ankara beni o kadar şaşırtıyor ki izmirde bu kadar stres olmuyordum hic güvenim yok bu kente
Siz de haklısınız. Eski ankara yok artık izmire doğru gidiyor vaziyet. Artık iklim değişikliği mi dersiniz şans mı dersiniz bilmem.
-
Şu 2 günden sadece su kadarcik yağış alsak güler ve sistem, meteoroloji takip işini bırakırım
Bu kadar yağış alacağımızı sanmıyorum daha 500 hpa girmedi. Cmt pazar pzt dek kovalayacağız bakalım.
-
Radar gitmese şaşırırdım.
-
-
Gölbaşında bile başlamış hala bekliyoruz.
-
Hala tek kar tanesi yok keklikte gerçi buraya kütleler yeni geldi bakalım ne zaman virgayı kırabilecek.
-
Konu dek ise hiç bir konuda kesin konuşulmaz. Ama heyecanlı bir takip olacak inşallah haftasonu. Büyük potansiyel kaçırdık kırıntıları takip edeceğiz maalesef.
-
Kaç yıldır şu abler hep kıbrıs mersin arası patlıyor kafayı yersin ya negatif nao da bile doğuya sistem kaptırıyoruz daha ne göreceğiz ya. Vallaha bıktım.
