Selde hayatını kaybedenlere allahtan rahmet dilerim.
Çok üzücü bir durum geçen gün konumum olan kayaşehir de bu şekilde bir felaket yaşadık o kadar çok korktum ki istanbul konusunda resmen hakkınızı helal edin diye yazdım.
Çok üzücü çok kötü bir durum aşlah tekrardan gani gani rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Kusura bakmayın fotoğraf çekemedim bir kaç video var kızım çok korktu onu sakinleştirmek baya uzun sürdü.
Balkona çıkma pencere açma gibi şansım yoktu ilk anda cidden kıyamet kopuyor sandım böyle birşey görmedim ben öyle bir rüzgar ile fırtına vardi ki cidden çok kötüydü şimşek aktivitesi bile daha yeni bitti.
Dün analizde ifade etmeye çalışmıştım, her seviyede yüksek nem ve yüksek PW dolu ihtimalini düşürüyor fakat yağmur olarak yağış şiddetinin artması demek. Lokal riskler var maalesef.
hocam yağış başlamadan önce öyle bir yüksek nem oldu ki üstümdekiler artık vucuduma yapıştı sonra bir anda muazzam derecede bir gök gürlemesi sesi ile ki şuan yazarken resmen bina sallanıyor öyle bir gök gürültüsü var.
Hava açtı burada güneş'de yüzünü gösterdi çok istiyoruz ediyoruz da allah korusun bu olay abartmıyorum yarım saate yakın devam etti halkalı küçükçekmece başakşehir kayaşehir tarafında
1 saat sürse heryeri su basardı.
attığım videoda su üstünde duran beyez şeyler köpük değil dolu'dur arkadaşlar
malesef baya bi hasar var şirkette malzemeler falan su altında kaldı öyle hızlı bir yağmur ve dolu yağdı ki giderler açık olmasına rahmen yetişemedi o kadar suyu boşaltmaya
ikitelli tarafında öyle bunaltıcı bir hava var ki şirkette ki klimalar yetersiz kalıyor 2dk dışarı çıkıp hava alim dedim ter içinde kaldım felaket bir bunaltıcı hava var