2017 yi biraz abartıyoruz sanki 87 yi 92 yi ve 2004 ü görmüş biri olarak 2017 4.sırada bizim için ama sağlam bi sistemdi hakkını yememek lazım
2017 abartı değil hocam. Başakşehir de site içlerinde ki bütün arabalar kar a gömüldü 2 gün araba aradı insanlar şaka yapmıyorum.
10 dakika yürüme mesafesinde ki eczaneye 1 saatte anca gidip gelebildimdi kar küreme aracı yolu temizliyor geri gelene kadar temizlediğinden daha fazla kar birikiyordu ana yolda.
Sabah her yer buz olmuştu bunu düşündüler ise bilemem ama kar yuzunden bugün tatil olması saçma oldu
Dün sabah pek çok yer bembeyazdı
Sabah büyük bir kaza atlattık. arabanın sol tarafı komple yok oldu buzda kaymadan dolayı eğer okul servisleri bugün olsaydı çok büyük problem olabilirdi.
bizde ucuz atlattık eğer önümüzde ki araba da kaza yapmış olmasaydı ya 4 araca vuracaktık ya da bir evin çatısından içeri girecektik
Kimse inanmıyor ama bu spreyleme olayları gerçek bana göre. O yüzden yağışlar gelmiyor. Zehir atıyorlar havadan. Bu çoğu kişiye mantıksız geliyor ama bunun arkasında bence spreyleme var.
İstanbul’da ve Ankara gibi büyükşehirlerde daha çok var. Yoksa ona bakarsan New York’da gökdelenden başka bir şey yok. Ama oraya kar yağıyor her yıl.