Beiträge von Turkokar34

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Karar vermek yeni bir başlangıç yapmak gibidir sıfırdan başlanmasa bile geleceğe yürümek geçmişin yıkılmış duvarları altından kalkmak bir ışık gibi parlamak en önde yürümek seninle birlikte yanyana yürüyenlere ilham olmak gibidir


    Geçmişin enkazı yokoluşlara doğru kayboluyor artık

    Senin özgürlüğü ilerlemeni durduran tüm herşeye rağmen ayağına vurduğun prangaları ve bedenine sardığın zincirleri koparma vakti geldi

    Yaş 30 olduğunda aldığın kararlar senin kaderinin elinde tuttuğu meşale gibidir onu umudunla gücünle özbenliğinle birbütün ruhunla beslersen daha yükseklerin efendisi olursun.

    Şuan esenyurtta kuzenimdeyim bazı sokakların durumu vahim örnek mahallesi tarafındayım birkaç dakika önce şimşek aktivitesi azalmıştı tekrar arttı 4 defa yakınlarımıza yıldırım düştüğünü gördüm Allah yardımcısı olsun herkesin.

    Ah dostum. Ben Hataylıyım. Bizde İstanbul kadar bile kar yağmaz. Sen düşün artık. Ama hiç olumsuz olmuyoruz. Bu yüzden buradayız. Takip ediyoruz. Forumda da olumsuz bir hava yok. 2 gün önce wildleo1907 hocamız açıklama yaptı. Sık sık da yapıyor. Keza HavaforumAşıgı hocamız da öyle. Bir beklentileri var ki bize o tarihleri işaret ediyorlar. Sabredip bekleyip göreceğiz. Olursa olur. Olmazsa da nasip kısmet. Takip etmeye devam ederiz. Olumsuz herhangi hiçbir durum yok

    Benim aslında umudu kıran biraz dünkü izlediğim bir içerikti ismini vermek istemiyorum burada olumsuz bir konusma geçti ve diğer başlıklardaki bir kaç yorum buna sebep oldu inşallah güzel kar yağışlarına şahitlik ederiz hem istanbulda hem diğer bölgelerimizde cidden çok istiyorum kar yağmur barajların durumu vs korkutuyor açıkcası ben hocalarıma güvenim sonsuz ama küresel ısınması vs bu durumlara güvenmiyorum hocalarımız aslında bundan 30 sene öncesi olsa tahmin tutarlılığı daha yüksek olurdu şuan gerçekten onlarında işi zor zor şartlarda bir tahminde bulunarak bekliyorlar hakkımızda hayırlısı olsun

    Sezonu falan kapatmış millet. Görünen köy kılavuz istemez falan:grinning_squinting_face:. Ne alaka dostlar. Modeller 72 h için değişkenlik gösterirken neyden bahsediyorsunuz ya? Bizim kış mevsimimizin başlamasına 12 gün var henüz. 12 gün sonra o modeller kim bilir neler gösterecek. Hocalarımızın ay sonunda bir beklentisi var. Bahsettiler bundan. Neden sabretmek yerine hemen ümitsizliğe kapılıp henüz başlamayan sezonu kapatıyorsunuz? Sabredelim.

    Hepinize iyi forumlar diliyorum.

    Çok sabırlı birisiyim ama şu birkaç gündür gördüğüm durumları kafamda kurgulayınca bu seferde gol değil diye tuhaf hallere girmedi değilim birde forumda olumsuz hava olunca iyice negatife yöneldim eğer bir kusur ettiysem affola beyler asla artniyet için yazmam sizlerin istediği kar yağışlarını x1000 kat olarak düşünün istediğimi ama hep kimi sevdiysek uzaklaştı gibi bir hisle yaklaştım öyle yazdım kusuruma bakmayınız herkese iyi forumlar bol karlı günler inşallah.

    Kısaca tabir-i caizse Saldım çayıra Mevlam kayıra mantığı olan her ülkede bu gibi sonuçlar olacaktır. Burda herkes sorunlu vatandaştan devlet kademelerine kadar sorun var aslında sorun değil çaresizlik şimdi ekonomi iyi olsaydı devlet istemez mi sokağa çıkma yasağını koyayım 15 gün çıkmasın kimse ekonomik destek sağlarım o süreçte ama yok, vatandaş istemezmi pandemide evimde karantinada olayım ekmeği yine kazanırım devletim destek oluyor şükür el ayakta tutuyor diye ama çaresizlik var bu paranın gözü kör olsun.

    Annem dün eklem ağrısı ve hafif ateş şikayetleriyle hastaneye başvurdu, Koronavirüs testi yapıldı. Biraz önce Sağlık Bakanlığı'ndan mesaj geldi sonuç pozitif, ekiplerimiz gelecek diye. Bilen arkadaşlar cevaplayabilirler mi sağlık ekipleri ne kadar zamanda geliyor?

    Geçmiş olsun Usta. Allah acil şifalar versin, benim kuzenler oldu karantinadalar şuan. Dayımlar falan aynı onlara gelen mesajdan ortalama 4 5 saat falan geçti ekipler geldi diğerlerinede test yapmışlardı. İlaç vermişler falan durumları iyi şuan çok şükür kimlerle temasta bulunduklarını falan sormuşlar.