Mustafakemalpaşa 1 saati geçkin sulu kar yağıyor ,rakımı yüksek yerlere iyi yağmıştır tahmini
Posts by Nightmare_10
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Balıkesir radarına baksanıza Mustafakemalpaşa Karacabey boşluğu göreceksiniz ben atamadım biri atarsa olur kar haritalarındaki boşluk gibi 😀
-
Bursa’ya güzel örtü yok anlaşılan ,nasıl bir şanssızlık bu Enes Güleç(17) GabelBerg10
-
Yahu bu kar haritalarında bursa ,Mustafakemalpaşa Karacabey dolayları neden az gösteriyor hep anlamadım gittim,yağış göZüküyor ama kar haritasında cırt 😀 ya da anı yaşayacağız ,daha önce Çanakkale’yi uçurmuştu ama bir şey çıkmadı ,her kar haritasını gördüğümde moralim bozuluyor
-
Niye kar haritasında bursa bölgesi daha az kar gözüküyor diğer yerlere göre Enes Güleç(17)
-
Ön görünüzü biraz nedenleriyle açabilir misiniz
-
boz1bkuss yoğun mu yağıyor kar beyazkattı mi her yeri,radar size çalışıyor 😀
-
karacabeyden olan var mı kitleler orayı güzel etkiliyor gibi
-
Arkadaşlar sıcaklık şuydu şu oldu gibi mesaj ve buna benzer mesajları yazmayın foruma çok mesaj oluyor sonra ,önemli bir şey olursa yazalım buraya lütfen rica ederim ,3-4 sayfa okuyoruz ama önemli bir şey olmuyor malasef ,iyi forumlar herkese
-
Enes Güleç(17) o zaman Mustafakemalpaşa şanslı diyorsun deklerden
-
Enes Güleç(17) bursayı haritalarda göstermişsin ama hiç bahsetmiyorsun Çanakkale İstanbul Balıkesir Sakarya kocaeli var bursa yok 😀 neden acaba 😀
-
GabelBerg10 işte Mustafakemalpaşa yı sıyıran kütle Susurluk’a sana yaradı kardeşim 😀şu an bizde bir kütle denk getirdik lapa lapa yağdı su oranı yüksek olmakla birlikte yağmurla birlikte şimdi daha hızlı ve inceye döndü ,değişiyor işte ama Susurluk şanslı radar takip devam ,kardeşim bir de bu dekler Pazartesi Salı Mustafakemalpasa yı sıyırma durumu var mı
-
GabelBerg10 valla şanslısın Mustafakemalpasa yı sıyırıp geçiyor kütleler 😲 sabah sekiz gibi ucundan değdi kütle yağdı biraz
-
Mustafakemalpaşa perşembeyi cumaya bağlayan gece ve cuma günü kar yağışının nasıl etkilenecek son verilere göre
-
GabelBerg10 hemşehrim ; bir Balıkesirli olarak ve Mustafakemalpaşa da oturan biri için susurluga 15 dk mesafededir bizde yoğun kar yağışı gerçekleşme olasılığı nedir ?
-
Bu deklerin rotası ne olacak bursa Mustafakemalpaşa İstanbul tarafından gelen deklerden nasiplenecek mi ???
-
Mustafakemalpaşa ne olur Susurluk’a yakın sonuçta