Hulusi Akar: "Tüm imkânlarımızla sonuna kadar Azerbaycan Türkü kardeşlerimizin yanında olacağız."
Beiträge von Fease
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Maalesef Ermenistan sahada Azerbaycan'a göre daha üstün :(3232
-
-
-
-
-
Ermenistan Başbakanı Paşinyan, Azerbaycan'a ait iki helikopter ve 3 İHA'nın düşürüldüğünü açıkladı.
-
SON DAKİKA
Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Ermenistan ordusu saat 06.00 sıralarında cephe hattı boyunca geniş kapsamlı provokasyonda bulunarak Azerbaycan ordusunun mevzilerine ve sivil yerleşim birimlerine büyük çaplı silahlar, top ve havanlarla ateş açtı.
Açıklamada, Terter'in Gapanlı, Ağdam'ın Çıraklı ve Orta Garvand, Fuzuli'nin Alhanlı ve Şükürbeyli, Cebrayıl'ın Çocuk Mercanlı köylerine Ermenistan ordusunun yoğun bombardımanı sonucu sivillerden çok sayıda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Bu bölgelerde sivil altyapının da ciddi şekilde hasar gördüğü aktarıldı.
Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan'ın saldırılarına karşı cephe boyunca karşı saldırı başlattığını açıkladı.
Ermeni hava savunma birimlerinin 12 uçaksavar füze sistemininin imha edildiği belirtildi.
Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait bir savaş helikopterinin Tatar yönünde düşürüldüğü, mürettebatın yaşadığı bildirildi.
"Birliklerimizin hızlı karşı saldırı operasyonu devam ediyor." açıklaması yapıldı.
-
Adeta1KarDelisi Hocam RE: Orman Yangını Bildirim Konusu konusundan ara ara bilgilendirme yapabilir misiniz bölgede yaşayan birisi olarak?
-
Aydın'ın Söke ilçesinde makilik ve zeytinlik alanda başlayan yangın rüzgarın etkisiyle ormana sıçradı, tahliye edilen ev sayısı 90'a yükseldi.
Valilik yangının kontrol altına alınması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini açıkladı.
-
-
-
Aydın’ın Söke ilçesindeki ziraat alanında başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor.
-
Yağış yine buhar oluyor


-
-
-
Yoğun Bakım Doluluk Oranları;
Samsun : %77
Amasya : %75
Çorum : %60
Ordu : %69
Sinop : %71
Tokat : %70
Türkiye geneli : %68
-
-
Prof. Dr. Ahmet Ercan: "2 kolda deprem beklentisi vardı. Tekirdağ ve İstanbul kolu. Bu deprem beklenen büyük depremin hangi kolda gerçekleşeceğini işaret etti. 1912'deki 7.4'lük deprem bu kolda gerçekleşti. Bu deprem öncü değil ancak uyarıcı"
-
4.0 büyüklüğünde gibi hissedilmedi. Kısa sürdü ama şiddetliydi. Geçen sene 24 Eylül 2019'da olan 4.7'lik depremden daha kuvvetliydi.