İstanbul bu dekleri alacaksa kıyılar dahil en düşuk 30 cm den başlar diyorum.
Posts by halilco
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Lanet olsun emekli olsamda kurtulsam şu şehirden
İstanbul'u terketse.n ne olacak, soğuk akımları bizim cografya ya ugramiyor ki. Her sene en az 2-3 m kar yağan Bitlis te bile doğru düzgün kar yok. He İskandinavya'nın kuzeyine felan gideceksen o başka 😄
-
Sanki karadan deniz akmiş gibi. Allah'ım böyle afetlerden korusun insanlığı. Orada geride kalmış insanlara da sabırlar diliyorum.
-
İstanbul kara sınırları içerisinde yagişsavar olduğuna inanmaya başlayacağım artık. Doğu'da Kocaeli batıda Tekirdağ Kırklareli kuzey ve güneyde denizlere yağan yağış bir türlü İstanbul karasına ulaşamıyor. Çok ilginç bir durum. Son bir sene içerisinde Arabistan çölleri ile bu yazın yaz kurakligiyla bilinen ege ve Akdeniz kıyıları bile bizden fazla yağış almiştir sanirim.
-
Dünkü adamı boğan havadan sonra esen serin rüzgara karşı durup gerinerek ciğerlerini havayla doldurabilmek ne harika bir şeymiş. Hamdolsun!
-
38.4 derece benim tahminim
-
Terlemek iyidir 😂
- Toksinlerden Arınabilirsiniz. ...
- Kalbinizin Dostu. ...
- Gözeneklerinizin Çalışmasını Sağlar. ...
- Terleme Mikropların da Düşmanı ...
- Vücudunuzun Sıvı Dengesini Korur. ...
- Saç Diplerinize Fayda Sağlar.
Valla terlemekten nefret ederim özellikle yataktayken. Ama senin bu yazını okuyunca ekstradan bol bol terleyesim geldi ne yalan söyleyeyim
-
Dışarısı nerden baksan 35 derece var
Bulunduğun yerde ekmek fırını felan olmalı.. Bir göz atsaydin :))
-
Marmara Denizinin tuzluluk oranı baya azalmıştir heralde
-
Hayırlı.,mutlu, bereketli ve sağlıklı bayramlar ve cumalar dilerim. Rabbim nicelerine kavuştursun.
-
Abi, tam uyku havası var ya. Birde gümbür gümbür soba yanıp, mandalina kabuklarını koyacaksın, üzerine güğüm, çatır çutur eden bi soba. Kızarmış ekmekler.
Eyy çayına yandığım dünya. Bu kadar sevdirme kendini. Bir yudum içip gideceğiz be.
Birde şunu unutmuşsun; sobanın borusuna eski usul çubuklu aparatlara annemizin astığı kurumayı bekleyen camasırlar.....
-
Soğuk, hiç kesilmeyen ve zaman zaman çoğalan ahmak ıslatan yağmuruyla, nefeslerden çıkan buğusuyla ve kasvetli gokyuzuyle kaplı geçen bu dördüncü gün. Bu tam bir eski İstanbul kislariınıı anımsatiyor bana. Bir hafta on gün hiç güneş görmeden boyle geçen günleri çok sık şahit olurduk İstanbul'da. Ama Mart'ta değilde Aralık, Ocakta da yasanırdı bu havalar daha çok.
-
Kendisini tanımam bilmem ama Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun İnşallah. Yakınlarına Rabbimden sabırlar diliyorum. Malesef hayatimizin tek gerçegi bu ve hepimizin bunun bilincinde olarak bir ömür sürdurmesini Allah'tan temenni ediyorum..
-
Geçen sene Şubat sonunda üstü çiçekler ile dolan kırmızı erik ağacında bir tane çiçek yok şu an. Yaz ile bir bağlantısı olur mu bilmem.
Sert Mart kışı ile meşhur 87 yılında yaz çok sıcak ve kurak geçmişti. Bence bu yazda sıcak ve kurak geçecektir.
-
Arnavutköy girişi
Büyük bir firtına geliyormuş gibi !,, O bulutların rotası ne taraf acaba.
-
Ortada sürpriz bir durum yok. Bu şekilde kısa süreli hafif yağış bekleniyordu zaten.
-
Orada edilip burada nasıl edilmiyor şaka gibi
Evet şaka gibi, İstanbul ile Antep zaten çok yakın illerdi! Bu tatil muhabbeti çok baydı. Hemen hemen tüm caddeler temiz. Don olayida şuan ki durumlara göre beklendiği kadar da kuvvetli olmayacak. Ayrıca tuzlama ve solisyonlama ilede olası sıkıntılı durum ortadan kalkar. Evet tatil muhabbeti bayağı baydı.
-
2 tane nur topu gibi vortexin üzerine bir de double vortex mi
Bu kadar kısmetin üzerine olur mu olur. Birde üstteki balina gelirse vay anam vay. Hadi İnşallah 😊
-
yarın sabah sıcaklık -4 derece yerler hep buz içinede olucak 1 gün fazla ders işlemek için insanlar bir yerlerini kıracak ve üşütücez acil tatil edilmeli
+ yarın sabah olucak soğuk bizim yaşadığımız bölgeye extrem bir soğuk hasta olmamıza sebep açıcakSevgili kardeşim sabah çıkarken sıkı sıkı giyinirsen üsutmezsin.Ayriyetten diğer yerler için durum nasıl bilmem ama Esenyurt da boş alanlar dışında kardan eser yok. En azından buraları icin tatil kararı çok saçma olur.
-
Daha bismillah.! İlk saatlerde aksiyonlar başlamış.