O şehirlerin tamamı böyle acılarla dolu.Nasıl hayat devam edecek ? Birileri çıkıp hayat devam ediyor diyor normale dönelim diyor nasıl normale dönecek o insanlar.Sadece depremi konuşalım birilerinin keyfi kaçacak ama hep konuşalım
Maalesef öyle, o normal dediğimiz şey o şehirlere hiç gelmeyecek gibi, kaybedilen hayatlar, yarım kalan hikayeler, cok büyük acıdır bu. Gözyaşımız dinmedi izlerken. Bu nasıl geçecek.
Ama susuzluk konusu en az kentsel dönüşüm kadar önemli ve acil ,
Ama maalesef konu hala geçiştiriliyor
Alles anzeigen
Tek başına, bu başlıklarda hicbirsey yapamazlar. Sadece pansuman olur. Daha hala Melen barajındaki çatlak giderilmiş değil. Merkezi Hükümet ile arasındaki gerilim devam ediyor.
Az önce bir video izledim, yüreğim dondu artık, Allah evlat acısı ile sınamasın kimseyi. Atamadım buraya, yüreğim el vermedi ama sosyal medyada en başlarda haber. Bu işin sorumluları, gün yüzü görmesinler.
Yeni üyelerden bazıları, ergence mesajlar atıyor, buna sinirlenmeye gerek yok. İçerik raporla yapıyorum, gördüğüm anda. Gerçekten de Anadolu Yakası sistemin yıldızı oldu. Barajların yavas artmasının sebebi, Avrupa yakasında yağışın olmayışından, İstanbul'a su halen, melen ve yeşilçay regülatörlerinden veriliyor. Ömerli Barajı Anadolu yakasında yaşayanlar için çok önemli, %50 kisa vadede masada zaten, mart ayında 1 ya da 1,5 luk sistem gelirse %75 olacaktır. Kimse kapısına kar yağmadı diye eleştiri işine girmesin. O zaman bu sayfalar çoğu üyeye kapatılır.
Cold.EFso hocam, sayfanın sistemli bir temizliğe ihtiyacı var, sizden ve değerli üstadlardan ricam, bizimle kalın. Kimseye umut satmıyoruz burada. Olasılıkları yorumlamaya gayret ediyoruz, küçümseyen yorumlara akl-ı selim arkadaşlarımız, ben dahil, gereke tepkiyi gösteriyoruz. Hayırlı kandiller. Daha yağışlı günlerde buluşmak üzere...
Miraç kandilimiz kutlu olsun. ALLAH c.c. Bir daha böyle acılar yaşamayı nasip etmesin. Depremde hayatını kaybedenlere gani gani rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun.
Demek ki bizimkiler o yüzden uzaya giden ilk kavim olmak istiyorlar. Bu arada dipnot eklemek gerekir. Bu düşüncenin taliban'dan kalır yanı yok. Kurmuşlar arpalık, istedikleri gibi coşuyorlar. Bunlar neyi içiyorsa, vergisiz içiyordur.
Şehirde kar yok toprak köyde var bu akşam gideceğim bakalım
Birde Yigit61 hocam paylaştığın resimdeki yer boztepe değil sanırım boztepede o kadar kar yok
Twitter'da paylaşılmış abim, belki daha yüksek köylerdeki bir fotoğraftır. Ama Karadeniz coşmuş, fındık çiçekleri görünmüştü, yaprak açmadan kurtardık mı bilemiyorum.
Maşallah, Trabzon batısı ve doğusu ile güzel bir yağış almış, almaya da devam edecek. Giresun doğusunu da sayabiliriz herhalde, Görele'den güzel görüntüler geliyor. DoquKaradeniz28 ve kuzeyin_oglu hocalarım, kışın tadı biraz geç de olsa gelmiş.