Biz gariban adamız toprak , bahçeden harmana , harmadan tüccara gideriz ancak
Bizim neyimize deniz kum güneş , yiğit ali kemal kardeşim zengin adam , hayat mottosu gezmek eğlenmek üzerine
2 haftalık foruma ara vermenin nedenleri araştırılıyor, Batum Ve Sofya'da aynı anda görünmeni neyle açıklayacaksın. Dublör mu kullaniyorsun yurtdışına çıkarken.
Orasa Abdullah abim, Mandıra Filozofunu izlemeni tavsiye ederim, bizim gibi yolun yarısını çoktan geçenlerin hayatta kafaya takılacak daha önemli konusu olmamalı.
İlerleyen saatlerde gerekli açıklamayı yapacağım 😀
Yarışma Sakarya'da değil, Fatihaltinay55 kardeşim, dün gece HF serverlarına bir sızma olmuş, paralel hat çekilmiş yani. Vintersaga tam yetkilidir. BOZCAADA istasyonu tahmini yapabilirsin. Aykut53 'un ÖNDEYİZ mesajına aldanma sakın...
Bunu sana söylemiştim o kadar samimi arkadaşlar varki hiçbir şekilde yazdıklarina sakalarına alınmıyorsun çünkü seni kıracak birşey yapmayacağını biliyorsun biz vehbi toprağımla telefonla konuşurken kendisine bazı şeyler anlattım tabiki kendisi dönecekti ben sadece biraz erkene almış oldum tek üzüldüğüm nokta istanbula geldiğimde bir araya gelecektik olmadı nasip değilmiş
Abi seninle buluşacağız inşallah, bana özelden de yaz lütfen, İstanbula gelme durumunda.
Beni istanbulda ağırlamadığı gün işi bitti onun ben ona gereken fırçayıda attım cezası var çekecek onun benden kaçarı yok🤣
Şakayı bırakıp iki kelam edeyim vehbi kardeşim hakkında bir kere çok beyefendi bir adam çok samimi bir adam en azından telefonla konuşma şansı bulduk sesindende o samimiyetini hissettiriyor severim kendisini
Abi, o samimiyeti, buradan kısa süreliğine ayrıldığında da biliyorduk. Biraz üzdü bizi ama senin gayretlerinle tekrardan geldi. Değişik bir mihabbet ortamı oluştu. Hepimiz farklı dünyaların insanlarıyız. Farklı yaş gruplarında, kafaların uyuştuğunu şuradan anlıyorum, yazılanların hedefe gitmesi, giderken de gönülleri kazanması var. Bu sayfada ,ya da diğer sayfalarda güzel sohbetler yapacak çok sayıda insan var. Hepsini saygıyla anıyorum.
Orasa abim, yağış rejimini unuttum arada, normalin üstünde bir ilkbahar geçince. Gerçekten yağmurun beslemesiyle coştu, Vehbi hocama gelince, o gurbetçi, ondan sana fayda yok. Fındığı harmana getirince, yanına çay içmeye gelir.
ilaçlamaya gerek yok, hergün belli bir parseli belirleyip, kök sökümü yapılmalı, meşakkatli bir iş, o yüzden bahçeye koyuncu sokturmadık yıllarca, tomara ile bas edemedik bir ara. Şimdiden kolay gelsin Abdullah abim , White Tiger28 abim saygılar sunuyorum.