Babasının çiftliği
Hayat musleraya güzel valla, istediği zaman istediği kadar izin yapar, kafasına göre maçı satar, ne yaparsa yapsın ilk maçına kaptan olarak çıkar
Babasının çiftliği
Hayat musleraya güzel valla, istediği zaman istediği kadar izin yapar, kafasına göre maçı satar, ne yaparsa yapsın ilk maçına kaptan olarak çıkar
Herkes rafael leao kadro dışı bırakıldı diye yangın başlatmış ama kadro dışı kalması haberi yalanlanmış
Bu apoyla 3 lü oynarsak geçmiş olsun bize de
Dün sinirli kafayla bende rabiotu lig için istemiyordum ama yine lig için getirebildiklerinin en iyisini getirmeleri lazım, şampiyonluk çok önemli bu sene, ocakta kadroya dahil ederiz geçersek ki bu grupta da winleyemiyorsak yazık bize zaten, şuan ki kadromuz bile grup için üst düzey sakatlık yaşayan oyuncumuz olmadığı sürece, kanat sıkıntısı çekersek kaanı orta sahaya çek sarayı sağ kanata at
Şu tablo kelimenin tam anlamıyla rezillik başka bir şey değil vallahi, yönetimin yapması gereken sadece istifa etmek. Okan hoca 2 hafta önce taraftar orta saha isterken 12 kişimi oynayacağız diyordu noldu da orta saha peşinde koşar oldu birden bire? Forvet dışında bir oyuncumuz sakatlansa Allaha emanetiz şuraya bak, bu sezon 10 oyuncu gönderildi takımdan oshimenle birlikte 5 oyuncu alındı sadece vallahi rezillik ya
Bu arada bu orta sahayla lig bile bitmez. Orta saha her türlü alınacağını düşünüyorum da keşke avrupaya yetiştirseydiniz beceriksiz herifler
Bu nevzattır ali nacidir hepsi yönetimin yalakası, orta sahasız, sol kanatsız avrupa ligine gidiyoruz, sol kanatta bir oyuncumuz bile yok, transferler lig için yapılıcakmış napıyım kardeşim ligi ben, Osimhen süper lig için mi alındı, böyle bir adam alıyorsan arkasını da tamamlayıp hedefin avrupada finale kadar gitmektir Allah belanızı versin, istifa edip gitsinler vallahi 2 ayda kanser ettiler taraftarı kansızlar ya
Transferleri şu saate bırakan yönetimin Allah belasını versin ya
Boşa çabalıyor alternatifi yokmuş tek adama muhtaçlar
Rabiota alternatif bir isimle görüşülüyormuş şuan ama rabiot olursa anca o yetişir heralde bu saatten sonra belki de o bile zor 4 bucuk saatten az kaldı
Rabiotun uçağı hazır bekliyormuş, adamın ve annesinin keyfini bekliyoruz ne zamandır
Listeye oyuncu yetiştirmeyeceksiniz oliye neden para gömdünüz kardeşim ya
Sol taraf dosta korku düşmana güven veriyor
Oliviera'ya 5.8 milyon euro tazminat vereceğiz. Kulübede çürüse daha iyiydi sakatlık olunca oynardı. Bu adama bu kadar uzun sözleşme vereni de dövmek lazım.
3 senede ödenecekmiş ama tabi 2 bile versen fazla bu adama
Sonunda kurtulduk beladan, bu iyiliğini unutmayız olympiacos
Ziyechde gidici, 1 ay öncesine kadar 50 tane kanatımız varken şimdi sadece BAY ve Yunus kaldı 😂
altta yorumda da yazılmış ve bende bu haberi yapan başka bir kişi bile görmedim, öyle bir şey olsa dimarzio ve fabrizio girmişti çoktan henüz öyle bir şey yok belli ki