Hadımköy bembeyaz olmuş.3-5 cm var gibi görünüyor.O kuzeydeki kütleler güneye sağlam bir şekilde inseydi şu an buralar da öyleydi çünkü sıcaklıklar her yerde çok düşük.
Beiträge von 24 OCAK 2022
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Sıcaklıklar çok uygun.Bu gece artık kaliteli yağış bekliyoruz.
-
Avcılara 3 5 tane düşüyor şu an onlar bile erimiyor donuyor direkt.
-
Avcılar orta ile yoğun arası kar yağışlı.Çimler,çatılar ve arabalar beyazladı.Radar buralar için çok iyi görünüyor.
-
Gol tarafından gelen bulutlara bak hocam


Şu an yanımdan geçiyorlar tutup çekesim var

-
Avcılardan bulutlar efsane gözüküyor.
-
Avcılarda şu an güneş olmasına rağmen 0.9 derece hava.Yukarıdaki kütle vurursa harbi koparız.
-
Bence sorun kütlelerde değil , kütlelerin kucuklugunde. seyrekliginde . adam gibi bütün istanbulu kaplayan bir kutle gelmiyor bouluk porcuk. oyleki bir mahallede kutle varken diger bir mahellede olmayabiliyor . yani bu adamakıllı bir sistem degildir bence.. adam akıllı sistdemde ilce ilce kar kalınlıklarını konusuyor olurduk . 15,20 , 30 cm .. ve buraya mezro ile cekilmiş resimler gelirdi . arabaların otoparktan cıkarılamadıgından bahsederdik .
Şu ana kadar dediklerin doğru ama daha sistem bitmedi ve en etkili saatleri daha gelmedi.Yarın öğleden sonra bir değerlendirme yapmak daha iyi olur.Belki o dediklerin yarın olabilir bakalım.
-
Yarın için üniversite ve okulların tatil ihtimali % kaçtır?
Bunu kimse bilemez.Bunu kar tatili kararını verecek kişi bile şu an bilemez.
-
Rakım tabii önemli ama kütleler vurmadıktan sonra isterse 300 olsun bi önemi kalmıyor.Beylikdüzü 150 rakımdayım şu an gram örtü yok.
-
Avcılarda arabalar ve çimler dışında tutmamış.Pek yağış gelmedi deklerden umutluyum ama

-
Hadımköy
Çok iyi yağmış be.İşte bu bence tatmin etmeyen karla tatmin eden kar arasındaki sınır.Bu kadarı tatmin eder.Yaklaşık 3 4 cm ediyor herhalde.Bundan aşağısında karı tam hissedemiyorsun.
-
Avcılar beyazlıyor.
-
Avcılar sonunda sağlam kütle yakaladı.Yoğun yağıyor.
-
Buna güzel kardeşim

O vurduğu yerde örtü yapar gibi söyleyeyim.Bayağı yeşil duruyor.
-
Dek te şanslıydık sözde

Sistem bitince görüşelim hatırlatıcam bu lafını

-
Hemen yanımızdaki Beylikdüzünde örtü oluşuyo. Avcılarda yıldızları sayıyoruz

Boşlukta kaldık ama dolar büyük ihtimalle gece daha yeni başladı.
-
Sistem çok güzel başladı.Şimdiden örtü alan yerler var.Radar muhteşem gözüküyor.Sıcaklıklar zaten çok iyi.
-
30 saat aralıksız kar yağacağını mı düşünüyorsunuz hocam? Ben öyle düşünmediğim için yazdım. Nasıl ki sizler yanılabiliyorsunuz. Benim de öngörüm tutmazsa ben de yanılmış olurum. Gayet normal ve doğal bir durum. Bekleyip göreceğiz...
Kar topu oynanacak karın 30 saatte yağacağını düşünmüyorsundur umarım
.2016 yılbaşında 5 saat aralıksız karla 30 cm kar almıştık.Daha sistem yeni başlıyor şu an bile beyazlayan yerler var.Avcılarda da kar hızlanınca arabaların üstü tutuyor hemen.2 3 saat kar alsak bile kar topu yapılabilir gibi duruyor. -
Avcılarda hafif yağış devam ediyor.Arabalar beyaz.Sağlam bir kütle gelirse olacakları düşünemiyorum.