Sevgili forum üyeleri, yanlış hatırlamıyorsam forumun meşhur bir sözü vardır. “Önce küçük küçük soğuma sistemcik alalım sonra büyük sistemin kapısını aralar.” Artık burdan ne anlarsanız o 😂 Yani inşallah hep birlikte uzun süreli bol karlı ve sağlıklı günlere. Saygılar herkese…
Posts by Sherlock34
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Akşama kadar boğaz çevresinde olucam kandilli tarafında yani herhangi yağmura yakalanma riskim var mı? Etkiler mi yani?
-
Çıkma bence her an herşey olabilir
Valla çok doğru tam gezeyim diyorum ya da arkadaşla sahilde oturalım sohbet ederiz diyorum ama havaya güvenemiyorum mecbur evde oturucaz
-
O kadar dengesiz hava var ki yani dışarı çıksam mı çıkmasam mı emin olamıyorum
-
Cuma günü için dışarıda planım vardı özellikle Şişhane taraflarında sizce ertelemeli miyim?
-
-
Bu akşam maltepe sahilde oturmayı planlıyorum ve yarın akşamda vadi istanbulda konser var sizce herhangi yağmur oraj sıkıntı çıkarır mı?
-
Tam olarak saat kaç gibi oraj başlar? Bu akşam dışarda planım var ona göre erken gelip gelmeyeceğime karar vereceğim
-
Bu Bağcılara nazar değdi valla ya uyandım bi umutla heryer kar örtüsü vardır diye ama olmadı yine bi umut bekliyorum
-
Ne kadar Bağcılarlı arkadaşlar varmış valla mutlu oldum
-
forum.havaforum.com/attachment/154752/
Bu fotoğraf yardımcı olmuştur sanırım.
Sağol dostum
-
Bu sistem için beklentiye girmeli mi sizce? çevremdekilere tipi şeklinde yoğun kar falan dedim en az 15-20 cm kar dedim (Not:Konum Bağcılar)
-
Bağcılar olarak şu an çok güzel yağıyor
-
Bağcılar yıkılıyor
-
Bağcılar gollll
-
10-15 dakika ya Yeşiller geliyor hazırlan Gop,Bağcılar,Esenler,Küçükçekmece
Hocam hazırız Bağcılar olarak
-
Radikal fark olmaz bencee 24 ocak gibi değil bu daha geniş, umarım öyle olur yoksa insanı gerçekten çıldırtıyor
Hocam geniş olması gücünün fazla olmamasından kaynaklı diye biliyorum
-
Ah Bağcılar ah nasıl bi konumdasın biraz daha merkezi yerde olsaydık efsane yaşıcaktık belki
-
UKMO öğle güncellemesi beklentime uygun. Tahminimde değişiklik yapmıyorum.
Girdaptan en çok etkilenecek bölgeleri şöyle amatörce bir çizimle göstermek istedim:
Ah be hocam bu Bağcılar nasıl bi konum tam arada kalıyor bir iki tık batılı gelse efsane yaşıcaz belkide
-
Şile açıklarından karaya girer bence.
Hocam aynı düşünüyoruz