Beiträge von Daimon

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Havaturkadayken sürekli yazıyordu. Alıntı yapıyordu. Birşeyler soruyordu. Bende basta yasi küçük zannettim. You tube da benimle ilgili videolar hazırlıyor falan . Sonra havaforuma geçince Hakan abide geldi. Dedim peşimi birakmayacak. Tahmin yaptı nasıl olmuş diye tutarmi dedi. Yok dedim sen çalış biraz. Kafaya takmış bu tahminler nasıl yapılıyor diye. Onlarca makale okumuş. Senin yüzünden İngilizcem gelişti diyp takılıyordu. Sonra yaşının büyük olduğunu anlayınca telefonlarımızı verdik birbirimize. Hemen hemen her gün konusmuya başladık. İlk zamanlar borsa muhabbeti. Sonra neden evlenmedigiyle ilgili. Ne iş yaptigini nerede oturduğunu..


    Çok az uyurdu. Özellikle geceleri kar yağdığında sabahlar çektiği videoların altına yabancı slow müzikler hazırlardi. Çok duygusaldi.

    Pazar günleri konuştuğumuzda hayırlı tatiller derdi. Bende genelde evde durduğu için hayat sana güzel sana hergun pazar diye takilirdim.

    Covid döneminde hiç evden çıkmadı. Kilo aldım derdi. Rahatsızlıkları ondan sonra başladı. Ta ki semptomlar ciddi hale gelene kadar.

    Maalesef geç öğrenmişti kötü hastaligi. Beyninde kitle oluşunca birkaç defa ameliyat oldu ama nuksetti. Midem bulanıyor kusuyorum. Krakerle meyve suyunu zor yiyordu. Bir ara yemeye başladı toparlar gibi oldu ama yine kotuledi. Sürekli moral vermeye çalıştım. Sen İstanbul'a geliceksin ben Bursa'ya dedim. Beraber karda gezicez. Daha çok kış göreceğiz. Karda sahlep içip sigaraları tutturecegiz dedik hep ama olmadı. Ağrılarım çok fazla morfin alacağım. Belkide artık gorusemeyiz dedi. Helallestik.

    Bir süre kendisinden haber alamadım. Sürekli watsaptan yazdım SMS attım ama dönüş olmadı. İlk ozaman ağlattın beni be abi. Sonra arnavut arkadaşımız yoğun bakımda olduğunu söyledi. Bir nebze yaşıyor diye rahatladım. En son 4 gün önce pazar günü aradım. 2 kere aradım açmadı. Çokta umudum yoktu acacagindan. Sonra o beni aramış nasıl mutlu oldum anlatamam. 2. Kez aradığında yetistim.

    Nasıl abi iyimisin dedim iyiyim dedi ama çok zor konuşuyordu. Yormamak için iyilesiceksin dinlen dedim. Pek kendinde değil gibiydi.

    Bana bu hesabın şifresini verdi. yarışmalara katıldığım yedek hesabim dedi. Eğer bana birşey olursa yeğenim sana ulasacak. foruma haber verirsin dedi.

    Maalsef bugün gördüm bende vefat haberini. Semihin seni hiç unutmayacak. Nasip olursa cennette gorusmek üzere. Mekanın cennet olsun hakan abim.