Arkadaşlar mgm'yi pek önemsemeyin.Ne zaman kar yağmaya başlar mgm o zaman kar ikonu koyar.onlara da hak vermek lazım:)
Beiträge von GkhN
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kardeşim neyden bahsediyorsun? Çoğu yazımızda "Allah izin verirse", "İnşaallah" gibi kelimeleri kullanıyoruz zaten. Bazen de insanlık hali, heyecandan unutuyoruz yazmayı. Ne yapalım yani tahmin de mi yapmayalım. En iyisini Allah bilir diyorsunuz evet o konuda hemfikiriz, fakat Allah bize akıl da vermiş kullanalım diye, biz de o aklı kullanarak tahmin yapıyoruz.
Kesinlikle katılıyorum dostum sana.Kimse burda Allah'tan ıyı bılırım edasında değil zaten.
-
Havayı Koklayan Adam @HvyKoklayanAdam
Istanbul'da kar yok, 20-21'inden once yok. 10'u ve sonrasinda 2-3 gun dusus var ama kar seviyesinde degil. Bugun... http://fb.me/I498XUQc
:((( -
Hadı artık gel efsaneeeee:))
-
Bence kıs bıttı..subat ayında bır kere soguk olacak o da yagmur..martta da aynı..neyse yaz gelse bi an once barı
-
Http://havadurumu.com.tr/havadurumu/istanbul-hava-durumu şu siteye bişeler yapın.cokertın.ınsanın moralını bozuyor.
-
Benim dileğim şubetın 8'inde yoğun kar yağışlarının başlaması ve martın ortsına kadar sürmesi .İnşallah rabbim nasip eder.

acıkcası 8 subatta gelcek olan kar yagısı 1 hafta kalsa ıyıdır yıne:D
-
Mgm 14-15 dereceleri gösteriyor...bu sıralar kar beklemeyın.husrana ugrarsınız.
