Yılın genelde bu zamanlarında özelikle Türkiye genelinde deprem aktivitesi normale göre fazla oluyor. Bu bir tesadüf mü, yoksa değil mi? Şahsen belli değil bence. Eğer bu sene de Eylül/Ekim/Kasım arasında yine deprem aktifliği artarsa araştırması gerekilen bir konu olduğunu düşünüyorum. Çünkü yakın geçmişteki yıllarda bu zaman aralığında özelikle Türkiye genelinde hissedilen deprem sayısı oldukça fazlaydı diye hatırlıyorum eğer yanlış hatırlamıyorsam.
Bu senede yakından takip etmekte fayda var. Bu konuda bu senede bunun arşivi oluşmuş olur geçen senelerde ki olduğu gibi.
Tekrardan ilk 10'a girmişim. Bir ara 1-4 arasında uzun bir süre kaldım. Sonradan 12-16 arasında takıldım. Şimdi 9. olarak son haftalara doğru ilerliyorum. Bakalım, umarım son haftalarda ilk 3 içine girerim. Güzel ve eğlenceli bir sezon oluyor. Herkesin eline emeğine sağlık şimdiden.
Bende de grip tarzı bir durum var , 2 günlüğüne karadenize gidip geldim
O esnada inşallah birşey kapmamışımıdır
Bende grip oldum. Burun akıntısı, hafif boğaz ağrısı ve halsizlik var 2-3 gündür. Ama bugün daha iyiyim. Havalar değişmeye başladı. Mevsimsel geçişten dolayı muhtemelen.
Hocam bunu bana göstermeyin telefon rüyalarıma giriyor artık bakalım ya Samsung s21 ya s22 Eylül sonuna kadar alacağız artık iPhone a para yetmez fotoğraf güzel çeksin yeter
Sen halen almadın mı Mert sen almadıkça fiyatlar hep arttı. Sen al ki artık indirim olsun. Totem olsun
Bu arada tekradan hatırlatalım. Instagram üzerinde kupa bardak çekişli var(İsim Soyad) yazılı. İsteyenler insta havaforum hesabından detaylara bakabilir. Son katılım tarihi 9 Eylül.