Hocam ben de aynısını yaptım beraber bir kar mağarası yaptık
Ooo iyiymiş. ![]()
Sistem zamanı atsaydın paylaşırdık bunu HF Sosyal medyadan. Güzel video olmuş ![]()
Hocam ben de aynısını yaptım beraber bir kar mağarası yaptık
Ooo iyiymiş. ![]()
Sistem zamanı atsaydın paylaşırdık bunu HF Sosyal medyadan. Güzel video olmuş ![]()
Sayfa 32 bin görüntülemeyi geçmiş O Sistem Buraya Gelecek!
![]()
Hocam bunu atmayacaktın. Aykut53 hocamın vortex sevdası damarlarını kabarttın. Aykut hocamın Tv'ye yansıyan anlık görüntüsü. Son 5 saniyeyi izleyin.
![]()
![]()
Hahahahah bu vidoyu da biliyorum hocam, ayıpsın.
Cuk oturdu.
İyi geceler, iyi hafta sonları herekse.
Aykut hocamın vortex muhabbetinden sıkılan başta Suratsız ve diğer üyelerin sabrının taşmasının. HF logosuna yansıması.
Bunu biliyorum. Ulan polinomlar. Severim aslında:))
O Sistem Buraya Gelecek! toplamda 25bin kişi tarafından okunmuş konun. ![]()
Berkay34 Buffalo’ya niyetlendiler ama soluğu Üsküdar emniyet müdürlüğünde aldılar.
![]()
Arkadaşlar size İzlanda ile azor ile sabır versin😀
Ben buffaloya gidiyorum🙋🏼♂️✈️
Ben biletleri aldım gelyiorum, Aykut53 kaldın yanlız başına
Sende gel istersen.
✈️👨✈️
Burada el koyuyorum meseleye berkay, Karadeniz sistemlerinde rüzgar karayel ise batı Karadeniz ile doğu karadeniz şanslıdır, ( doğu Karadeniz de kuzeyinde ab oluşmazsa şansı iki katına çıkar)
Yıldız rüzgarında neredeyse karadenizin tamamı, yıldız ve poyraz da ise marmaranın kuzey kıyıları ile orta karadenizin batısı ve en kuzeyi çok şanslısıdır.
Zaten benim dediğim bir sistem için geçerli değil, kimi zaman batı Karadeniz kimi zaman orta, kimi zamanda doğu Karadeniz hattı sistem geliş rotasına göre şanslı olur. Ama bu sene bana sorarsan hangisi daha şanslı diye; Doğu Karadeniz hattıdır derim.
Ama şu bu gerçek, ki Türkiye genelinde bu sene Karadeniz hattına güzel sistemler gelebilir İç Anadolu'ya göre. Yorumun için teşekkürler bu arada üstat.
Konuyu meşgul etmeyelim..
ABD'den takibe devam. ![]()