Bugün uzun zaman sonra gün ortasında 18 dereceyi görerek üşüttü hava.
Beiträge von berkay_tuku
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hocalarım abilerim iconun Çarşamba günü için gösterdiği bu senaryo gerçekleşme ihtimali nedir sizce 100 kilometreye yakın rüzgar hızı da gösteriyor görünce garibime gitii
Bu gerçek mi çok tehlikeli bir oluşum.
-
Şahane bir radar görüntüsü ve gökgürültülü sağanak ile uykudan bir anda uyunmak daha iyisi olamazdı.

-
-
Şuan şahane bir rüzgar çıktı ağaçları yatıran tarzda.
-
Hayırlı kandiller cümleten.
-
-
-
İlginç ve dikkat çekici bir açıklama.
-
İstanbul’a gelişim sıcak atağa denk geldi. Şimdiden 27 derece %63 nem rüzgar 2km suya girme imkanı olan çıkmasın.

-
-
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere ve onun silah arkadaşlarını,Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını. Aziz şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranlarımla anıyorum.
a8288c82.jpg
-
Kuzeyde yerel geçişler var.
-
+4 üzerinde ki depremlerin şuana kadar ki olan 10 günlük bölümde son 4 depremi maalesef bende hissettim ki İstanbul’dan bunları hissediyor olmak hiç iyi değil… Gemlik depreminin güney kıyılara yaptığı sarsıntıya bakınca olası yeni bir kırılmalar da İstanbul depremi gibi hissettirecek bize.
-
Kırklareli ciddi yağışlar almakta sıra Edirne’de dikkatli olunmalı sonrasında Tekirdağ’da tetikte olsun.
-
-
PEHLİVANKÖY
18 Ağustos - 21.33(Yükseklik: 50m)18,8 9,9 EDİRNE
18 Ağustos - 21.33(Yükseklik: 51m)23,0 7,4 -
-
-
Storm Chaser hayırlı olsun yeni konu başlığı ve tahmininiz. Bazı önde gelen yabancı meteorologlar da bu kışın karmaşık ve temposunun hızlı geçeceği yönünde görüş bildirdiler. Ekim ayında ki verilerle yapılacak revizyonlarla daha destekleyeceği olacaktır. Hayırlısı hakkımızda.