Gelme gelme kır direksiyonu in orta akdenize.
Beiträge von bir insan
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu bitlis ne şehirmiş be. Nisanın ortasına geleceğiz yarım metre kar var ve salıya kadarda yağmaya devam edecek. Bitliste kalan üyemiz varsa bir fotoğraf hoş olurdu

-
850 beklenen 1.5 derece ama gerçek 5 derece. Güneş artık dik vurduğundan kırkikindi misali yağışlar oluşuyor. Şu an graupel sağnağı var.
-
Hava bulutlu fena virga var yüksekler karlı. Nem niye bu kadar düşük anlamadım.
-
Bu sabah gümüşhane böyleydi. Şimdi bişi kalmadı 10 dereceye fırladı sıcaklık.
-
Yazmaz olaydım yağış durdu
-
An itibariyle kara çevirdi ama yağış çok hafif
-
Bayburt şov yapacak gibi bu sistemde
-
Güzel yağmur var. Soğuk kuzey ve batı bölgelere girdi şehir merkezine yakın dağlarda kar sınırı 1900mde ancak daha kuzeyde bulunan yayladere köyünde kar var rakım 1700m.
https://www.yayladeredernegi.com.tr/?page_id=181
Köyün rakımı 1800mden yüksekmiş yanlış hatırlıyormuşum soğuma farkı çok yokmuş.
-
Yükseklere güzel kar geliyor. Bu sefer 1100mde kurtarmayacak gibi ull batıya kaçak veriyor hep.
9u sabahı merkezde tül örtü yükseklerde bilek boyu kar olursa kâfi benim için.
-
1600 metreye kadar inmiş kar sınırı
-
Tembeda yaylası yaklaşık 1750m rakıma sahip. Son fotoğraf ise tarihi süleymaniye mahallesi gümüşhanenin eski yerleşimi buradaydı. Baharı yavaştan üst rakımlarda da hissetmeye başladık.
-
Yarın sabah saatlerinde anlık sağanak gösteriyor ecm. 850de +2 var. 1800m için anlık tatlı görüntü oluşur gibi.
-
Avrupaya gider ya relaks

-
hani kış geliyordu baharı geç direkt yazı getiriyor modeller
senenin son kazığıda yolda yağış konusunda kazık olmasında valla gerisi mühim değil ziya 3 gün önce ecm 10 15mm yağış veriyordu yükseklerede 20cm kar veriyorduAllah zirai dondan korusun çiftçileri
-
DoquKaradeniz28 mart sonu için tebrik ederim, şu anda sezon sonu ve genel olarak kışın bitmesine rağmen ihtimalleri görüp bize sunuyorsunuz teşekkür ederim. Ha bizim için pekte sezon sonu değil orası ayrı

-
Topluluk verilerine göre ay sonu itibariyle İngiltere Fransa Almanya hattında yüksek basınç ve bol güneşli havalar görülebilecek.
Bu durumda yağışlı ve serin bir Nisan başlangıcı artık kesinleşti. İllaki bir iki defa soğumalarda gerçekleşecektir. Şu an için, -4 dereceden daha düşük değerler çok olası değil, fakat geçen sene 11 Nisan da -7 girişi düşünüldüğünde bir sürpriz soğumada mümkün. Bu durumu yıllarca yaşadık, içinde buluduğumuz dönem dünyanın zaten zor günler geçirdiği düşünülürse bu sene inşallah böyle bir durum yaşanmaz.
Soğuk benim için kafi. Bol yağışlı olur inşallah. 2025 19 martında gelen gibi bir şey olsa çok keyifli olur tek gecede 20cm yağmıştı bir anda gelen soğumayla.
-
Saatlik kar görme işinden saatlik güneş görme işine terfi edildik

-
Gréy hocam tüm sezon boyunca düzgün iskandinav yb olmadı hep oralar mor oldu ybler çöktü üstümüze. Olsa olsa şimdi olur, olursa bahtsız bedevi işi olur.
-
Sanki nisan başı için bir kıpırdanma var ama soğuk anca 1400m üstüne kar getirir gibi duruyor. Hep güçsüzleşip kuş oldu sistemler bu da kuş olsun uçsun gitsin.
