uzun zamandır forumdan uzaktım baktım kar yağarmı diyenler var bırakın karı yağmur yağacakmı diye bakmak lazım kuraklık ekinler ekilemiyor ege de şuan toprağa buğday tohumu toprağa kavuşamadı kuraklık nedenile ekim yapılmadı
Posts by kacirem
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
@ataberkgnay üstadım hayırlısı olsun umarım bize bereketli tahminler verirsin Saygılar.
-
Bu sistem bize yaramadı maalesef :(3232
Dibimizdeki Kemalpaşa ve Spil yağışa doydu, Turgutlu, Ödemiş, Salihli ve Bayındır çok az yağış aldık, inşallah haftasonu bari tatmin edici yağmur olur. Çünkü bir çiftçi olarak gerçekten çok kötü durumdayız, tabiri caizse bıçak kemiğe değil; kalbimize dayandı
Aynen üstadım Manisa merkez Göksu ovasındada yağiş yok denecek kadar azdı
-
-
Manisa merkeze ve üzümü sergide olan yerlere inşallah 1 hafta gelmesin siz yağsın diye sevinirken yağarsa biteriz diyen çiftçiler var
-
Tam üzüm zamanı, umarım çok zarar olmaz
İnşALLAH olmaz
-
Merkezden Saruhanlı ya kadar uzanıp eridi
-
Kütlelerin hepsi sağlam tepe yükseklikleri olsun anlık rüzgar hamleleri olsun dolu/fırtına/downburst tarzı yağışlara dikkat edilmeli.(Turgutlu,Ahmetli,Salihli,Alaşehir,Sarıgöl)
Alaşehir tarafları dün bi darbe yedi zaten;
Gecmiş olsun Allah üretiçimizi korusun bu iklim düzeni hiç iyiye gitmiyor ne domates nede bağlar hiçbirinin bu hava koşulları ile keyfi yerinde değil
-
Dünkü Manisa Göksu ovasına dolu yağışları sonrası zarar
-
https://www.facebook.com/288988091125514/posts/3335214256502867/?d=n
Bu havalarda ciftçinin işi zor kurak ve kıtlık olmaz ise iyi
-
Yağışlar ve tahminler tuhaf bir haftadır hiçbir veriler tutmuyor forumdada cıt yok
-
Manisada lapa lapa kar yağıyor .
Nerede üstadım yok merkezde
-
Bu yağmur spilde kar bırakmaz Manisa merkezde ince dolu yağışı var
-
Bu sefer lütfen rk23_kgigf-123rk223_kgigf-12351
Bu sıkma işini bırakalım.
-
Şu yaşadığımız zemheri soğuklar böyle gidiyorsa kurak bir kışa hazır olalım
21 Aralık'ta zemheri başlar, 40 gün hüküm sürer, 31 Ocak'ta zemheri çıkar, yağış pek az olur, kuru bir ayazla geçen günler, insanı içinden titretir; dışarıda, açık havada bırakılan suyu içtiğinde, "su ayazlanmış" derler, içerken de dişlerine kemanı çaldırır.
-
Şu yaşadığımız zemheri soğuklar böyle gidiyorsa kurak bir kışa hazır olalım
-
24 üne kadar neredeyse tüm egede yağış görünmüyor kurak gecti bu ocak ayı
-
Bornovada kar yagısı basladı tekrardan serpiyor
Komedi gibi Manisa merkez kar tanesi görülmedi
-
Salihli merkezde havada bile göremedik kar yahu, sıcaklık 4 derecelerde takılı kaldı hep. Geçen seneyi mumla arıyorum şimdiye havada da olsa kar görmüştüm.
Aynen Manisa resmen izmir den kötü gidiyor spil de bile hala kar zirvede eskiden eteklerinde olurdu
-
Manisa merkez çok sıcak değil mi? Birde orda oturan yok mu yağışta mı yok?
7.1 gösteriyor mgm de.
Aynen burada hiç soğuma olmadı