Arkadaşlar malatyadayım 1saattir kat var yoğun. çimenler ve arabalar bembeyaz yerlee ıslak gece kar devam mı. yerler tutar mı tamer sen ne dersin hemşerim. bi de yerler tutsun da istediğiniz video olsun
Gece Daha Yoğun Yağacak.Demin Disardaydim Baya Yoğun Kar Var.Yerlerde Kar Yaş Gozukuyor Arabalar Tutmaya Başlamış.Gece Tutabilir Kesin Değil
orta-uzun vaade'de ( 10 Ocak'tan sonrasi ) T2M, W850M ile W10M degerleri mukemmel cunku ruzgar kuzey-kuzeybatidan esecek ve bu nedenle T850 de -3'lere dayanacak. Tek sıkıntı RH2M (nem) dusuk ve basinc cok yuksek.
Anca Hatay-Suriye'de AB olusursa kar'a gomuluruz.
Evet 10 Ocak Sonrasi Herşeye Gebe.Basinç İşleri Bozuyor.Nemde.Dedigin Gibi Hatay Suriyede Ab oluşursa Kara Gömüluruz.Bu Arda Doğu Forumunun Aktif Olması Beni Çok Mutlu Etti.
GENEL DEĞERLENDİRME;Bu Gece Malatya Ve Elaziğda Kar Beklentim Var.1000 Rakım ve aşagisina Kadar iner.Yarin Özellikle Mardinde Kar Bekliyorum.Diyarbakır Yağışın Çoğunu Yağmur OlarakAlir Fakat Kar Göreceklerdir.Yüksek Yerlerde Hafif örtüde olabilir.Batman Siirt ise Yüksek İhtimal Ya Havada Kar Yada Köy Olacak.Çoğunluk Yağmur Olacak..Şanliurfa Yağmur olacak.Bu Sistemde Fazla Beklentiye Girmeyelim.Sıcaklık Çoğu Yerde Yetmeyebilir.İleriki Sistemler Daha İyi Olacak.