Beiträge von Samedd
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu sistemin adi BOLD PILOT olsun..Bold pilot geliyorrrrrr...





-
Sinir bozucu demem sizin icin giciksa bir daha bu sayfada bulunmam.kolay gelsin.
-
Evet.
Hocam herzamanki gibi size guveniyor ve inaniyoruz.
Iyiki varsiniz valla.
Eskisi gibi haz alacagimiz kislara hasret kaldik.
-
Beklediginiz sistem en azindan Ocak ayindami hocam
-
Sinir bozucu bir donem gecirdik Istanbul olarak.
-
Uzun vade guncellemelerinin hic birine guvenmiyorum.Vade yaklastikca sinirda kaliyoruz sonra husranla karsilasiyoruz.
-
1 hafta kalacak en az surekli ve devamli derlerdi hep kar yagacak cok hosumuza giderdi ve oyle olurdu. Sabah ise gidemezdik veya isden erken cikmak zorunda kalirdik.zaten okullar tatil oldugundan trafik de olmazdi. Karin sadeligi ve sesizligi sehrin tum pisligini alirdi.Aksam tum mahalle disari cikar merdivenlerle kayardi.Bir yandan simsek cakar arkasindan tipi baslardi gozlerini acmakta zorlanirdin.Muhtesemdi muhtesem..isde biz boyle kisi ozledik.Semih hocamizin da istedi bu aslinda boyle bir sistemin gelmesi.
-
Bu senede boyle diger seneler gibi nerde o eski kislar. 2005 den sonra kis kalmadi eskisi gibi de yok. Ha geldi gelecek derken bir bakiyorsunuz koca kis 2 tane ciliz sistemle geciriyoruz.
-
Ozledik o eski kislari , hafta boyunca hic durmayan tipiyi , diz boyu yagan ve yollari kapatan kar firtinlarini nerdeee?Aksam ise eve erken den yollara dusen kislar nerdee...Bir Dek yapardi 5 dakika icinde yollar kapatirdi ozledik cok ozledik 1 hafta kar kalkmazdi. Nerdee ?

-
Ozledik o eski kislari , hafta boyunca hic durmayan tipiyi , diz boyu yagan ve yollari kapatan kar firtinlarini nerdeee?Aksam ise eve erken den yollara dusen kislar nerdee...Bir Dek yapardi 5 dakika icinde yollar kapatirdi ozledik cok ozledik 1 hafta kar kalkmazdi. Nerdee ?

-
Su show bir turlu baslamadi ne inat bee
-
çünkü dek dostum.
Sen dek gormemissin o zaman

-
kucucuk kutle bunlar

-
Birde bu isin tam terside var dimi.Hic ummadik bir sekilde karsiniza cikan veya beliren dev efsane olan sistemler de oldumu ?
-
DEK ler önce seyrek ve zayıf bantlarla gösterir kendini ardından etkileri ve sureklilikleri maksimum seviyeye çıkar. Son darbeyi indirir ve hava durulur rüzgar ve yağış kesilir.
Hocam beklentiniz kac gibi baslar.
-
Daha cok yagmasi lazim bizi kesmez.Aksama dekler ile birlikte show olacaktir kaanatim.
-
Hocalarin hicbiri ortada olmadigindan dolayi onumuzdeki sistemden de kuskularim olmaya basladi.
-
Hocam hayirli olsun yalniz konu basligi 4-5 Ocak mi yoksa 6 sida pazar gunu icindemi pazar gunu icindeyse eger pazar gununden de bahsedermisiniz malum p.tesi 2. Salim olacak.Tesekkurler.
-
karayel karayel karayel...başka çözüm yok .
Karayel zaten var bunu defalarca soyledik 70/ 80 km hizla esecegini de soyledik ama bakiyorum o kadar cok bilgi kirliligi varki her gelen kafasina gire birsey soyluyor. Soyleyin demiyorum ama hic olmassa anlayarak soyleyin ltf rica ediyorum.Ustadlarin yazdiklarini teker teker bir daha okuyun
