Bostancı 15 derece. Geçen haftadan sonra iyi geldi valla.😅
Posts by SeaEffect
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Martta kar görmek için umutlar tükeniyor. Güzel yağmur alıp yaza çok rahat girmek dileğiyle.
-
Son 13 yılın en soğuk Şubat ayını yaşıyormuşuz. Keşke daha etkili bir sistemle taçlansaydı. Yarından itibaren hissedilir şekilde ısınıyoruz.
-
Hava da karın her yeri iyi olsa ne olacak hocam. 🤣
-
-
Günaydın, iyi haftalar!
-
Mart ayında ortalama bir sistem daha çiçek gibi olur ama olacaksa sinyalleri yakında görmek iyi olacaktır. Yoksa gelsin oraj sezonu.
-
Arkadaşlar Kesin cevap alabilir miyim Pazartesi Okullar tatil olur mu
Vali mi var aramızda kardeşim nasıl bir kesin cevap olacak? 🤣 4 gündür tatil yapmış olacaksınız zaten keyfine bak.🤣
-
Mart başı yükleniyor.
Karadeniz devam gibi.
-
Göztepe olarak beklentinin çok üzerinde kar aldık. El değmemiş yerdeki kar kalınlığı 15cm'ye dayanmış. Ortalamaya vurduğumda 8-10 cm kar kalınlığı var. 3 yılın ardından çok mutlu etti beni bu sistem. Gece 2'de yağan kara dışarıda yakalandım çok keyifliydi.
Bostancı ‘da aynı. Buralar için gayet iyi bir sistemdi valla. 🥳
-
Üst Bostancı Kozyatağı 10 cm örtü var. Oğlan ile fırına gittik şimdi kar başladı. Beni tatmin etti bu sistem güney sahilde olmama rağmen.❄️🥳 -
Bostancı graupel tarzı yoğun kar ile tekrar bembeyaz oldu.
-
-
Bostancı kopuyor. Örtü üstüne koymaya başladı.
-
Bostancı- Kozyatağı gece 2 3 cmlik bir kar aldı. 2 yaşındaki oğlum çok şükür karla tanıştı 9 gibi dışarı çıktık. Yarında biraz örtü alırsak bana konumum itibari ile yeter.
Beklentimde düşüktü zaten.
-
Bostancı ilk kez bembeyaz oldu bu sene.❄️
-
Denizde bıraktığını biliyorum hocam. Bu öğlen ecm çekirdek zayıfladı. ICON sabah verdiği bantı yok etmiş anadolu yakası için
Sahiller 10-15 yükseklerde 20/30 cm ler yalan olacak herhalde bu gidişle.
-
Bence kar açısından kesin konuşmamak lazım önümüzde Mart ayı var
Kesin konuşmuyorum. 5-10 gün içinde ışık görmemiz lazım diyorum. 32 yaşındayım 2022 Mart dışında il genelinde tatminkar kar görmedim. Mart ortasına kadar bir şeyler almak lazım.
-
Arkadaşlar tatil olur mu yarın
Olucak.
-
Bu sistem sonrası 5-10 gün daha zaman kalıyor ışık görmek için. Sonra kar açısından kışa veda edeceğiz sanırım. Önce şu 2 3 günün tadını çıkaralım tabii.