Posts by kuaaa
-
-
Arkadaşlar modeller tam çöp bu sene memleketim bayburt %50 kar ikonu koyan gfs şuan 100%100 kar yağıyor demem şu Son dakikada bile değişebiliyor atmosfer
-
Ne demişler gfs inanma gfsizde kalma özledik gelsin artık ne zaman gelicekse
😂
-
söyle bir serinleme çokmu olur memleketim kışın -30 ları gördüğü doğrudur
-
ümraniye millet bahçesi pazar hava güzel
-
Bağcılar anlık
-
Berkan gidicek bence öyle hissediyorum
-
Güngören Davutpaşa istasyonunda bir sorun mu var?İstanbul’da ortalamalar 28-29 iken istasyonda 2 gündür sıcaklıklar 35-36 derece ölçülüyor,istasyona yakın bir yerde oturuyorum o kadar sıcak da yok
Veriler doğru bende güngören köyiçindeyim buluttan programındanda baktım bir dercelik fark vardı iç bölgeler deniz kıyılarına nispeten daha sıcak buda poyrazdan ve deniz suyu sıcaklıklarından kaynaklanıyor olsa gerek
-
mayis ayi normalleri ilimiz için kaç derecelerdedir?
22 ile 23 derece ideal bir sıcaklık ortalaması diye biliyorum
-
Koca kış geçti 10 Mart'ta İskandinavı'da içine alan bir Azor görüyoruz.CFS ile uyumlu soğuklar zayıf.
Vade uzun iyileşerek gelir inşallah bu arada kışı kapatanlara selam olsun.
-
Hala kar kış bekleyen var mı 🤣🤣🤣
Azlağ falan
Evet var neden olmasın tarih 15 martmı kışı kapatalım...
-
Evet arkadaşlar aza kanat etmeyen çoğu bulamazmış ay sonuna güzel görüntüler görücez Rabbimin izniyle
-
Su bir gercek ki en buyuk zevklerimizden biri olan model takibi bu yil bizim icin bir iskenceye donustu.Artik biktik gercekten.Ben keyif almayi biraktim ama bagimli oldugumuz icin bakmaya da devam ediyoruz.
Al benden de okadar hocam resmen bagımlısı olmuşuz bakmıcam diyorum ama bakmadan da duramıyorum merak ediyor insan😊
-
Bağcılar 3.8 derece az önce 4.2 idi sıcaklık hızlı düşü.
3.6 baya baya hızlı iniş var sen biliyorsun yarabbim 😀
-
Tek kelimeyle söylemek istiyorum #Yoruldummm#
-
Star tv de everest di izlerken azlağı hayal ediyorum
-
Bagcılar yıldıztepedeyim elektrikler kesildi kombi söndü hava soğuk bir an önce gelir inşallah
-
Anlık bağcılar süper ara ara grupuel yagış aldık
-
Hayırlı olsun hocam gel artık çok özledik :gun_bandana:rk23_kgigf-123 Ateş etmeyi
-
Gel artık kar özlendin biz kar severler tarafından Hava_Forum hoca tahminin tutucak insalllah Rabbim utandırmasın