Beiträge von Emel Karga

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Ben halla anlamış diyilim arkadaş ABD istediği gibi haarp projesi olsun tabiyatla hiç bir şekilde teknoloji olsun mücadele edemez bırakın şu düşünceyi..

    Devir Teknoloji devri herşey olabilir bu devir öle bi devir Atalarımız der ya inek altından buza bile aranmaz diye Arayacaksın araştıracaksın heleki şimdi amerika ile aramız kötü ve bu havaların bu gidişatı haarp teknolojisi gerçek mi diye milletin kafasında soru işareti oluşturuyor bizdeki teknoloji 3 se onlarda 7 dir bu böle bilene. çünkü her kış takip ederim aşagı yukarı amerika ile ne zaman aramız bozuk olsa bizim kışımız böle sıkıntılı geçiyor. Bakın haarp var demiyorum olabilir diyorum.

    Arkadaşlar herkesin kendi fikri hemen tepki verilmesin lütfen yağsaydı Ocak ayında yağardı İstanbul'a kar Ben Şubat da yağacagını zannetmiyorum çünkü bu seneyi kış ayında bile yaz gibi hissettik nisan olmuş mayıs olmuş Aralık ve Ocak ta resmen nisan mayıs ayını yaşadık kendimizi kandırmayalım herşey nasip yağmıyorsa zorla yağdıramayız ama bu şekilde devam ederse havalar bu yaz çok sıkıntı çekecegiz yani susuzluk ciddi anlamda tehdit oluşturacaktır bize bu benim düşüncem iyi günler.