Hep kötü kötü kötü hiç mi iyi bişey olmuyor ülkemizde tamam endişeli olmamız gayet doğal ama biraz insaf ayrıca devlet büyüklerine kim olursa olsun ister x olsun İster y olsun hitap şekillerine rast geldim sanki asker arkadaşı kahve arkadaşı gibi hitap etmesi hiç hoş değil. Seversiniz veya sevmeziniz ama saygıda kusur etmeyiniz. Hepinize hayırlı geceler.
Beiträge von Ecmedical
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Galatasaray ve Beşiktaş takımı negatif çıktıysa Abdurrahim Albayrak ve Fatih hoca nereden aldılar bu musibeti çok enteresan

-
En yüksek 12.8
En düşük 8.3
-
Galatasaraylı futbolcu kardeşlerimizin testlerinin negatif olduğu söyleniyor 4 gün önce tüm takıma test yapılmış.
-
Çok ciddi bilgi kirliliği var
-
Sayın yöneticiler bu sayfayı biraz dinlendirelim veya işin içine fazlaca girenler biraz uzaklaşın gidin biraz film seyredin ne bileyim çocuğunuz varsa resim yapın oyun oynayın sonra tekrar dönersiniz herkesin psikolojisi darmaduman olmuş biraz rahatlayın evde kalın sağlıcakla kalın .
-
Hesap vermeyi nasıl anladığınıza bağlı.
Bence ne demek istediğimi anladınız.
-
İngiltere de 18 yaşında biri virüs sebebi ile ölmüş baya genç bir vaka
Size kim söyledi
-
-
Fenerbahçe basketbol takımını Valencia maçı yaktı Anadolu Efes te sıkıntılı olabilir.

-
Arkadaşlar şu Umre Avrupa muhabbeti sakız gibi uzadı lütfen rica ediyorum kapatalım . Ben sokağa çıkma yasağına pek sıcak bakmıyordum ama artık olmalı insanlarımız dinlemiyor en az 2 hafta durumu stabil hâle getirir.
-
Hayırlı sabahlar kardaşlarım.
Miraç kandiliniz mübarek olsun.
Allah'ım Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine bu musibeti üzerimizden kaldırsın inşallah.
Amin Amin Amin..🤲🙏
-
Öncelikle Allah yardımcınız olsun sormak istediğim bir soru var eğer hasta olan biri özel hastaneye giderse ücretli mi gidiyor?
Bu genelgeden önce evet ama şimdi işler değişti Türkiye'de artık tüm hastaneler devlet hastanesi
-
Bizde pandemi hastanesi olduk.
Zaten hazırlık vardı dün ve önceki gün.
Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin.
Ne olur evde kalın kardaşlar.
-
Lütfen kardaşlar bir sağlıkçı olarak rica ediyorum . İyi düşünün iyi olsun. Hepinize hayırlı akşamlar.
Allah'a emanet olun.
-
Sabırla kenetlenme ye devam başaracağız Allah'ın izniyle
#EVDE KALIN#
-
Aşı veya tam bir tedavi çıkmadığı sürece okulların açılmayağını düşünüyorum.
-
Arkadaşlar bazı kelimeler rahatsız edici ağzımızdan çıkan kelimelere biraz daha dikkat edelim.
Şu futbol konusu kabak tadı verdi kasap et derdinde koyun can derdinde.
-
Allah hakkımızda hayırlısını versin. Tedbir bizden takdir Allah'tan. Şu an çok üzgünüm fazla söz gelmiyor içimden. Hepinize hayırlı geceler kardaşlar.
-
Neyse kardaşlar sorun çözüldü gerisini devlet sorumlularımız halleder.Sağlık bakanımızı bekliyoruz. Yarında büyük gün çok hareketli bir gün olacak sanki.