Beiträge von muhendis43

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Bu site bu sene daha iyi ayrıca olay kabullenmemek değil, konuşmalarda birilerini hedef alırsanız bizde gerekeni yapmak durumunda kalırız.
    "Bu site farkliliklarla ayakta.bir bakmışsınız insan kalmamış forumda.lütfen forumdaki yoneticilerde insanlara saygılı olsun.silinen çoğu mesajda hakaret yada saygısızlık yok." Hani nerde insan kalmamış? tehdit mi ediyorsunuz? Yönetimde uyguluma olarak bir değişiklik yok ama kesin bildiğimiz bir şey var ülke genelinde olan birşey zirvedekini yakalamak değil onu nasıl aşağıya indiririz.Sizde bu düşüncenin ürünüsünüz gibi geldi bana. Forumda herkesin ne kadar rahatça konuşabildiği açıktır.Silinen mesajlarda illa ki hakaret saygısızlık olması şart değil.

    aynen Sizin gibi insanlardan bahsediyorum.tahammülsüz ve saygısız insanlar.tehditmi !insanları aşağılayıcıp duruyorsun.okuma yazmanız yok galiba. Buranın tadını Sizin gibi insanlar kaçırıyor. Aynı şeyi yapiyorsunuz.sil kardeşim sil kafana göre takıl.Ne demek istediğimi birgün anlarsın.

    • Bu site Geçen yıl gerçekten çok iyiydi.Ama yıl 5-6 kişi varki farklı hiç bir düşünceyi kabullenemiyor. Hoşunuza gitmeyen Herkes trol. Hakaret olmadığı sürece kimsenin mesajının silinmemesi gerekir.Ayrıca bu kadar şey yazılmış 360 dereceyemi takıldınız.Bende matematiği çok iyi bilen biri olarak ağız alışkanlığı 180 yerine 360 kullanırım bazen.Bu site farkliliklarla ayakta.bir bakmışsınız insan kalmamış forumda.lütfen forumdaki yoneticilerde insanlara saygılı olsun.silinen çoğu mesajda hakaret yada saygısızlık yok.