gfs gece şovunu yine yapıyor sabaha gorucez bakalim aynısı olacak mı 😅
Posts by Sicak Sever HidrojeNci
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
Kış tahminimiz yayında ! Youtube'da beğenip, yorum yapmayı lütfen unutmayın :)
İzlemek için buraya tıklayın...
-
-
Size bir sır vereyim hocam aslında biz de uyumuyoruz. Gece hayat bizim için yeni başlar, o alem senin bu alem benim sabaha kadar vur patlasın çal oynasın.
Ayin 5 i maas yeni yatmis sanirim 2 3 gune evde oturursun 😅
-
siz bizi geceleri uyuyormu saniyorsunuz gece işe gideceğiz size hayırlı geceler.
-
Selam Hava Forum
Herkes nasıl umarım iyisinizdir. Biraz kafamı dinleyip toparlayıp geri geldim bu sebeple başta Samet adminim olmam üzere ve tüm Hava Forum ekibine çok teşekkürler. Kaldığımız yerden devam iyi forumlar herkese. 🙋♀️
Havalardan olsa gerek biraz gerginlik oluyor arada bu aralar H.G hocam
-
ocağa kadar balkanlar iyice soğusun ki sınırda gelen sistemlerde bile GGS yapabilelim.
-
aylardan şuan Ocak olsaydı kış için endiselenebilirdim parayla değil sırayla bu işler yuksek basınç avrupaya yapisinca onlar bizi seyredecek 😎
-
Haha burada ne çıkarmalıyım genelde siteye sabah gibi akşamları uğramamı mı yoksa çok mu erken yazıyorum kusura bakmayın
Sadece gececiler anlar yigit 😎
-
Alamanyada yağan karı görüpte yutkunan bir ben degilimdir umarim
-
Hep uzaklarda kal acımıyorsan
iyi geceler
-
efsane kasim diye buna denir Maşallah
-
2014 yılında askere gittiğimde acemi birliğini bitirip usta birliğine başladığımda en üst devrelerin o meşhur kelimesi aklıma geldi bak şuradaki dağın ardın daki bayrağı gorebiliyormusun hayır ben görüyorum senin şafağın daha çok görmezsin tabi dediler herkez birseyler görüyor hadi hayırlısı 😅
-
Yeni Ay yeni güzellikler getirir umariz
-
-
Kocaeli'de dün gerçekleşen toplam yagişlar bu şekilde, gece yarisida ekstra 5-10mm arasi aldık.
Gece 12 gibi baktigimda 40mm gecmisti ustune 2 saat aralıksız yağdı fazla olması lazım dilovasi
-
Devran doner demistik 😅
-
başlıyoruz 41 tayfa hazırmiyiz 🤔
-
işçi emekçiler ufak ufak uyku moduna geçerken öğrenci ve gececi tayfa ufak ufak sahneye çıkmak için ısınma turlarını tamamlamak üzere
Hayırlı geceler
-
onana guzelligini yapıyor haydi cimbom
-
26 mm dilovasi
-
kışında aynı yağış ile soğuğu cakistirmak dileğiyle