Posts by HidrojeNci
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bugün de dünün yarını idi yarin da bugünün dünü olacak kafam karıştı😅 imkan varsa bugünün işini yarına bırakmamak gerekli.
-
Günaydın Yüzünüzdeki tebessüm hiç eksilmesin.
-
Hayırlı Cumalar dilerim
-
External Content youtu.beContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
-
Cay var içersen çay yok içmezsen 😅
-
Ay hocam güldürdünüz vallahi😂😂
Bende gülecek agiz yok mu bende gülerim 😅
-
Gerisi suyun sorunu..
Su akar yolunu bulur
-
Bende kahve icecek agizim yok mu var içerim😅
-
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Ben EYLÜL ❤️ diyorum..
İpek 🥰
-
Bu kuş beni işten daha cok yoruyor 😅
-
hayırlı sabahlar günaydın
-
Geçmiş olsun arkadaşım. Allah şifa versin.
Allah razi olsun
-
Sancaktepelee 2 Berkay34 çok teşekkür ederim
-
Kardeşim geçmiş olsun, gitsene bi doktora ya , ihmal etme sağlığını
Saglik ocagina gittim de pek fayda etmedi abi
-
Akraba ziyareti yaptım Bakırköy taraflarındaydım , yeni girdim sayılır eve , yoksa çoktan uyumuştum kardeşim
Bende bugun okmeydanina gittim ziyarete abi deplasmana 😅
-
yaklaşık 2 haftadır üzerimde bir kırgınlık bir geliyor bir gidiyor ansızın soğuk soğuk terleme ile tıkanma ile başlayıp eklem ağrısı eşliğinde devam ediyor bir türlü tamamen atamadım salgin mi var acaba 🙄
-
İyi geceler
Abi sen bu saate kalmazdin
-
Bedava dogalgaz bitince umarim kombi yakmak zorunda kalmayiz 😅
-
roborock s7 akilli robot supurge kullanan var mi yada Tefal 130 al marka robot süpürge hangisi alinmali🙄