yağışın yoğun kısmı öğlen değil mi abi ?
Daha erken almış olduk daha iyide oldu öğlen sıcaklık zaten yetmez kıyılara görsel olurdu sadece.
yağışın yoğun kısmı öğlen değil mi abi ?
Daha erken almış olduk daha iyide oldu öğlen sıcaklık zaten yetmez kıyılara görsel olurdu sadece.
Samsun kıyılar gördüğünü görmüş oldu bundan sonra hayır gelmez bende bile sıcaklık 2 derece oldu kıyılar ince örtü 100-200 rakımda 4-5cm oldu dersek iyidir başarılı bir tahmin yaptığımı düşünüyorum hava-kars323 ![]()
Cumhuriyet meydanı çimenler cılız beyazlamış
Kar çok kalitesiz bunun olacağını hep demiştim Samsunun maks gördüğü bu kadar arkadaşlar bundan fazlası olmaz.
Şuan nasıl okul gelinir mi kusura bakma sana da bunu sık sık soruyom 😊
Taşımalı tatil bu hava da okula giden kara ihanet yapmış olur ![]()
Deniz seviyesinde yağış halen tam kara dönmüş değil. Örtü sınırı 40-50 metrelere kadar düştü Samsun'da.
O atakumda burada doğupark bile beyaz.
Taşımalı full iptal canik de Hasköy den yürüme inen çocuklar ne yapacak ![]()
Canik ve ilkadım dan tatil haberi geliyor az sonra sağlam kaynak aldım. ![]()
Süper beyaz örtüyle uyandım.
Samsunda sabah olmadan birşey olmayacağını üstüne basa basa dedik
isyan etmeyin gece bekleseydim Samsuna ince örtü en fazla 3-5cm olur demezdim en az 7-10cm derdim ![]()
^SiberianCold55^ Abi durumlar ne tutma var mı
0.5cm ![]()
Şuan Samsunda oluşan deniz etkisi yağışlar cılız oluşumlar bulutun tepe yüksekliği en fazla 1500 metreleri görüyor üst seviye rüzgarları zayıf yarın sabahtan itibaren ise üst seviye rüzgarları kuvvetlenip deniz etkisi Bulut tepe yüksekliğini en az 3000 3500 metreye çıkartıcak lakin işte öğlene denk gelmesi bana kalırsa kıyıları öldürdü.
Şuan:
forum.havaforum.com/attachment/150956/
Yarın öğlen:
Samsunlular hazır olsun 30 40 dakikaya rk223_kgigf-12351 rk223_kgigf-12351 rk223_kgigf-12351
Cılız kütle bunlar neye hazır olalım ![]()
Merkez canik taraflarına indi sanki bişeler durumlar nedir
Orta kuvvetli pek birşey yok.
Yağış kuvvetli olsa neler olacak da cılız şuan oluşumlar.
Hocam bu uygulama hangisi
Meteoroloji Genel müdürlüğünün telefon uygulaması hocam radar kısmı.
Kütleyi Bizim koydan beklicez biz.
^SiberianCold55^ hocam sen ne diyon bu dek işine ?
Hocam yarın ki görüntü iyi duruyor nemlilik ve rüzgar mükemmel lakin asıl yağış öğlen yoğunlaşıyor durumun sıkıntısı burda başlıyor kıyılar sıcaklığa takılacak mı sorusu geliyor akıllara Atakum ile canik istasyonu örnek olarak mesela 0.8 1.5 gibi değerlere takılacak yağan yağış tutacak ama bir yandan eriyecek durumu olabilir sabah saatlerinde dek şartları oluşmaya başlıyor eğer erken başlarsa kıyılar için çok faydalı olacak ama modeller etkili yağışın öğleni bulacağını işaret ediyor sonuç olarak Hasköy kuş gibi 200 rakım yükseltilere sahip yerler farkını çok koyacaktır yaşayıp göreceğiz yarını keşke şartlar akşam oluşsaydı gece yoğun yağsa iyi olurdu onu tutturamadık.