Onda da nefes problemi var, fazlamı üflüyor nedir duanın sonunda hep doğu marmara pas geçiyor.
Bir dahakine daha iyi üfleyeceğim ![]()
Onda da nefes problemi var, fazlamı üflüyor nedir duanın sonunda hep doğu marmara pas geçiyor.
Bir dahakine daha iyi üfleyeceğim ![]()
cedkanbiryafes Kafayı yemeye başladık iyicene bir an bende şekerleme yapmayı denedim aklımdan vortex kazıgı çıksın diye uyuyamadım geldim baktım sanki 5 tane siklon var haritada 😄 Psikolojik destek lazım bunun icinde acilen bu aksam gece arası en 15-20cm kar görmemiz gerek.
Bugrahanakar Ben bıraktım takibi ciddi kütleler gelirse tekrar açar bakarım saldım yani. Radara bakın artık ne gelir ne gider Allah bilir.

ECMWF öğle güncellemesi
forum.havaforum.com/attachment/152234/forum.havaforum.com/attachment/152235/
Eski gösterdiği rotaya büyük oranda geri gelmis rezalet.
Orada bermudacılarla anadolu yakasında oturanlar kapışıyor herhalde detaylı bakmadım ama
Tam bir kaos.
Sabaha konumuma efsane veren ukmo şimdi kestane
Ocak sisteminde çok başarılı olmasına rağmen bu seferki vortexde patladı.
Şuan Kocaeli'nin üstündeki kütleler yağış yapmıyor mu hocam nasıl 5-10 cm olmaz
Kırıntı yağışı ana yollar tutmuyorki anca araba üstleri ve çimenler hafifdende kaldırımlar okadar. Kuvvetli bir yağış yok şuanda.
Hişşş napiyon toprağım kendine gel
sinerji tempo hadi canım hadi paşam 😡🤣🤣🤣
İcon ve ukmo bozunca hayaller suya düştü dün gece ve sabah ne güzeldi 8-10 saat kala yapılırmı bu kazık be. Artık akışına bıraktım 5-10cm kovalıyorum ama oda olmaz gibi. O mgm uyarıyı yapmayacaktı.
87'yi yanlış tarafa getirdin be ustaa 1/kahkahas23s1
He ya pişman olmaya başladım ufaktan
Bermuda ve anadolu yakasına özel sipariş oldu gibi.
Arpage gibi gelse bari diyecegim ama yok oda gelmez bu şanssızlık varken.
hani bize yohmi
Bizede yohh anca kırıntı. Modellerin ögle guncellemeleri batılamış hep ukmoda ic9nda bogaz hattı anadolu ve avrupa yakası diyorlar o yüzden ne gelirse kapım açık modundayım.
Güneş artık karlarımı eritmeyi bırakırmısın lütfen. Yollar kaldırımlar komple eritti şimdide çimleri eritmeye başladı. Yagıs başlama zamanı 3-4 gibi gözükuyor umarım daha ileri atmaz 3-5 birsey görmek istiyorum 30cmde gözüm yok 15 olsun benim olsun ![]()
Modellerin saat 2 gibi gösterdikleri radar görüntüsü. İcon gene tutturmuş şuanda Kocaeli'de yağış yok Tuzla tarafı hariç.
Gfs

İcon

Neyini çıkarttım hocam sen geçenki sistemde burda yoktun sanırım ben istanbul sayfasına pek yazmam çünkü samimi olduğum arkadaşlarım burada ve gecen sistemde ben buraya yığınla yogun kar videoları fotografları atınca teki bana bişe söylemedi sen şimdi burada izmit kara battı desen videolara fotolara boğsan bizi gıkım çıkmaz aksine sevinirim hoşuma gider çünkü mutlu oluyorsun böyle karşılardım bunu. biz bu forumda bunu yazamayacaksak nereye yazalım hocam burdaki samimi arkadaşlarım üzülmesin diye gerektiğince fotograf atmıyorum yanlış anlaşılmasın diye. takıl ama takılırken sonuna gülücük koyarak takıl abi yoksa dışarıdan ciddi söylüyormuş süsü veriyorsun saygılar.
Sakin yav buradaki herkez makara yapar İstanbul konusu gibi bir yer değilki bunu senin daha çok bilmen gerek kimse kimseye bilinçli ciddi bir şekilde öyle cümleler kurmaz çünkü burada çoğu kişinin yaş ortalaması 25-35 arası az çok kafa dengi insanlar. Ayrıca istediğin kadar fotoğraf video atabilirsin hiç sıkıntı yok tam tersi dahada inada biner bir 87 daha getirtmeye çalışırım ![]()
Alles anzeigenKocaeli'nde Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Kar Yağışı
Beklendiği Yer
Kocaeli il genelinde bugün (12.03.2022 Cumartesi) beklenen yağışların öğleden sonra etkisini artırarak, gece saatlerine kadar aralıklarla kuvvetli kar yağışı (10-20 cm. kar örtüsü), kuzeyinde ve yüksek kesimlerinde yer yer yoğun kar yağışı (20 cm. üzeri kar örtüsü) şeklinde olması bekleniyor. Buzlanma, don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Atma şu zehirli oku be Aykut ![]()
Suratsız yani şu anlık icon doğru gözüküyor yani Kocaeli’yi vurma ihtimali arttı
Öğlenki güncellemesi biraz batılamış sabaha göre. Dahada bakmaya gerek yok radarı takip edin ne çıkarsa artık bende 2-3 saat kadar yokum işlerim var.
İcon 0z güncellemesi şuanda en başarılı gözüküyor.


Dostum senin lokasyonun tam karşısında Değirmendere de 130 rakımdayım. Sence vorteksden ne kadar etkileniriz
Öğleden sonra buna cevap verebilirim rota net değil çünkü daha önceki sayfalarda ne yazdıysam aynısı geçerli Kocaeli için ya var ya yok yada kırıntı. Vortexin rotasını takip ediyorum hangi modele daha yakın bunu araştırıyorum en önemlisi bu şuanda.
vay arkadaş cefasını biz çekicez sefasını onlar sürecek hala kavga ediyorlar
![]()
![]()
Kaos
Hele dur öğleden sonra akşam civarı asıl curcunayı gör o konuda.
Tam rotası öğleden sonra belli olur.
