Suratsız hocam niye 😡 merak ettim ? 😇😁
Modelin gösterdiği rezil sürece kuraklığa kızmışım şimdide bunu eğer ciddiye aldıysanız buna kızıyorum ![]()
Suratsız hocam niye 😡 merak ettim ? 😇😁
Modelin gösterdiği rezil sürece kuraklığa kızmışım şimdide bunu eğer ciddiye aldıysanız buna kızıyorum ![]()
Kasim da ufaktanda olsa yansin hakkidir 😅

kombileri kasımın ilk haftası yakiyormuyuz Suratsız
Yakacak pek bir durum yok ama Kasım ilk gününün aksamı ve gecesi diğer günlere nazaran sıcaklıklar bir kaç derece daha düşer özellikle gece oda kısa süreliğine sonrası gene yüksek basınçlı günlere devam.
Bu kıştan ümidim gittikçe azalıyor. Hele ki Kasım verileri de ortaya çıktıysa 😢
Kasımdan kış mevsimine bakış verisi değil bu sadece Kasım ayı için modelin öngördüğü tahmini gösteriyor evet kötü pide demiş ama modellerin çoğu zaten kurak gösteriyordu. Eğer bu pattern Kasım 2. yarısı içinde değişmezse Aralık ayının bir kısmı kayıp olabilir yağış açısından. Kış için Kasım verilerinin güncellenmesine az vakit kaldı bekliyoruz. Tek korkum la nina yüzünden geçen sene avrupanın yaşadığı kupkuru kış mevsimini bu sefer bizim yaşamamız öyle bir şey olursa içecek su bile zor buluruz bakmayın dillendirilmiyorda ben bu ısrarcı yüksek basınçlardan korkuyorum illaki bizide vuracaktır hangi kış olur orasınıda Allah bilir.
Cok pis gaza geliyorum 😅😎
Gaza gel toprak daha fazla gaza gel bizim gibi akıl tutulması yaşa amaç bu zaten. ![]()
Suratsız bu sezon gebze izmit hattina cok is dusecek diri olmalizyiz bir olmaliyiz 😎
Bu sezon geçtiğimiz kışdan farklı olarak tüm yükü omuzlarımıza alacağız. Silivri milivri tehdidi vortex felan yok daha bitti o işler ![]()
Hem 87 tarzında hemde 2004 efanesi tarzı 2 sistem alsak tamamdır. Diri olacağız, iri olacağız,dik duracağız, pes etmeyeceğiz, inanacağız ve kazanan biz olacağız.
Mobilden kasmadan çok rahat çok profesyonel şekilde aldım asıl mevzu 28 Ekim'de tabi.

Bu kadar kuraklığın üstüne Ocak ayında bir dene 87 bizi anca keser.


Sonuç belli her türlü bende ama yüklenme anında site agırlaşırsa parmaklarımın arasindan kuş olup uçabilir.
G.D’ Fatihaltinay55 Geçmiş olsun Allah şifa versin.
41 tayfa nasıl iyi tutuluyormusunuz 😅
Bakmadım bile hem zararlı hemde şahsen pek dikkatimi çekmiyor tam kapanma olmadığı için.
Net izlemiştim o tutulmaydi her yer sararmıştı. Film kağıtlar ile gözlük yapmıştık. 😄
Evet millet balkondan film kağıtlarıyla bakıyordu. Tam tutulma olduğu için havada kararma olmuştu birde yeni ilk defa gördüğümüz için garipsemiştik ufak olduğumuz için.
2006 yılında bende aynı bu duyguları yaşadım toprak
2006 yılında da İzmit’te tutulma izlenmişti
99 depremi o kadar etkilemişti beni
İçten içe senin gibi hissetmiştim o dönemde
Evet bizi psikolojik olarak çok büyük etkilediği için her tutulmada ister istemez aklımıza yaşadığımız büyük deprem geliyor. Tutulmadan ziyade her sene 17 Ağustos oluncada tedirgin oluyoruz şöyle bir yıldızlara havaya felan bakarım yatmadan illaki.
Bu güneş tutulmaları depremle alakası olmasada beni tedirgin etmiyor değil 99 İzmit depremi öncesi olması vesair, aklımda hep o kalmıştır.
O kadar da değil hocam ya
Kasım ikinci yarısı başlarız yavaştan Avrupa, Türkiye ortak yapımı birşey ler olacak gibi.
![]()

Suratsız hocam bakıyorum da ılıkçı olmuşsun
![]()
Aralık 25'ine kadar yaz sezonuv2'yi tekrardan açtım bol bol piknik ve pide keyfi var. Kış defterini 2 aylığına rafa kaldırdım kuraklık aldı başını gidiyor Kasımda çöp olur bu gidişle Aralık ayıda avrupanın olsa Ocak ayında durumlar el verirse sahalara come back yaparım.
Kar topluyorsun Fatih
Aynen ben kar toplarken sende o şık şık rozetlerle ekranımı süslüyorsun maşallah ![]()
Güneş candır daha fazla güneş resimleri görmek istiyoruz, biraz daha ısınalım zirveyi hatta en tepeyi görelimde rahatlayalım yeni dönemi açıyoruz ![]()
Semaversiz olmaz bizim kırmızı cizgimizdir. Afiyet olsun toprak.