Malatya dan öğlen yola çıktım. 22 30 gibi sadece yapracık çıkışında kara yakalandım. Ankara içinde bile heryer yağmurdu. Temelli ye geldim burada kuru soğuktan başka birşey yok.
Beiträge von Gulbare44
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu gece yarın Malatya Kayseri arası yağış var mı? Yola çıkıyorum diyorum ama kara yakalanmak istemiyorum.
-
Üstat lar ara tatilde yola çıkacağım. Malum kayseri Malatya sürekli kar oluyor. 17-18-19-20 durumlar nasıl? Geçen sene ara tatilde 3 gün kapalı kaldı. Kayseriden çıkamadık. Yollarda kaldık. Bu sene hava açık olmadan çıkmayı düşünmüyorum.
-
Üstat lar ara tatilde yola çıkacağım. Malum kayseri Malatya sürekli kar oluyor. 17-18-19 durumlar nasıl? Geçen sene ara tatilde 3 gün kapalı kaldı. Kayseriden çıkamadık. Yollarda kaldık. Bu sene hava açık olmadan çıkmayı düşünmüyorum.
-
Temelli de 5 cm kar var ve tipi. Ankara böyle ise tatil yaparlar dedim. Daha kütle Ankara ya varmamış.
-
Bende Kayseri de kaldım. Kayseri dede 30 cm merkezde kar var en az.
Gürün Darende arası ne zaman açılır merak ediyorum. Yoksa yarın Erciyes planım var. Gözüm doymadı napayım.
-
Bu sene çok kurak geçiyor. Adıyaman Çat barajında su yokmuş. Yaz için mevsim tahmini varmı? Bahçe yakınındaki pınar bile çok az. Malatya Yeşilyurtta bahçe. Busene ağaçları kurutacağız diye korkuyoruz. Artrezyen mi vurdurmak ne yapsak bilemedik.
