12 numaralı perturbation
![]()
Çok iyi ya.
12 numaralı perturbation
![]()
Çok iyi ya.
Dany, Chedjou ve Webo'nun maçta oynayamama tehlikesi var. Kamerun Milli Takımının kampı var o tarihte. Kulüpler izin alamazsa maçta olmayacaklar.
Resmi maç mı var ki?
Nedense kimse memnun değil bu atamadan. Geçen sene tuhaf bir maç olmuştu. ![]()
Meireles niye aldıki? Cristian-Emre-Alper orta sahası ile pozisyon bulabilir Fenerbahçe. Bu orta saha ile çıkmaz Ersun hoa.
Cristian'ı kullanmayacak bence.
Derbide yaptığı hareket vardı 4 maç aldı galiba.
Bu arada Meireles de cezalı. Topal-Emre-Alper olabilir orta saha.
Volkan cezalı di mi ya hep unuttum ben onu. Geçen sene ilk golü kaleci hatasıyla yemiştik, direkt etki edebiliyor maça kaleciler. Dezavantaj oldu.
Konu nereye gitmiş ya.
İslam Çupi'nin ne dediğini hatırlayalım kapatalım konuyu.
Galatasaray UEFA kupasını‚ Galatasaray arkasından süper kupayı kazanabilir.
Sarı - Kırmızılı ekip Türkiye ligini üst üste dört kez müzesine götürerek güç bir yerli rekor kırabilir.
Beşiktaş ve Trabzonspor bir takım yararlı futbol değişiklikleri yapabilir.
Öteki lig takımları ne yaşar‚ ne yaşamaz. Asansördür Türkiye´de‚ biri iner biri çıkar.
Türkiye´ de‚ Fenerbahçe Cumhuriyeti sağlıklı başarılı ve ilkse bu ülkede her şey mutlu ve huzurludur.
Esnafın yüzü güler‚ parakendeci ve toptancıların tezgahında mal kalmaz.
Tiyatrolar‚ sinemalar‚ sazlar‚ barlar meyhaneler fuldur.
Stadlar Türkiye´ nin her vilayetinde lebaleptir.
Fenerbahçe gittiği her kente kendi ile birlikte büyük bereketini götürür‚ i. . .ler diye uğurlanmasına rağmen.
Fenerbahçe Cumhuriyeti ortalıkta yoksa‚ Türkiye yoktur‚ futbol yoktur‚ bolluk yoktur‚ insanlar yoktur‚ canlılar güç nefes alır ve bu ülke kısa süre sonra yaşayan yer olmaktan çıkıp‚ mezarlık olur.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz.
Aykut Kocaman döneminde derbiler faciaydı bizim için ama geride kaldı artık. ![]()
Ben normal sürenin 1-1 biteceğini ve maçın penaltılara kadar gideceğini tahmin ediyorum. ![]()
Hep Aykut Kocaman vardı Fatih Terim'in karşısında, Ersun Yanal kendisini, farkını göstermek isteyecektir adım gibi eminim buna. Ve takımına çok güveniyorsun neden bilmiyorum. ![]()
Cardozo olacak zaten olursa, Emenike Benfica'yı ikna etmek için söylendi gibi.
Semih ve Melo takımla çalışıyor.Fiziksel açıdan ben sorunu olacağını düşünmüyorum.1-2 maç oynasa ritmini bulur.Ama yarınki Napoli maçında ne Semih'in ne de Melo'nun oynayacağını sanmıyorum.Melo belki sonradan girer.İkiside Arsenal ve Porto maçlarında kesinlikle sahaya çıkarlar.
Ek olarak Meireles-Emre-Alper orta sahası Selçuk-Melo-Hamit(Emre Çolak) ve önlerindeki Sneijder'e karşı koyabilir mi? Emre B. tecrübesi ile iyi iş çıkarır.Alper'in üstünde büyük ihtimalle bir baskı olacaktır ve ben daha ilk maçtan bunu kaldıracağını düşünmüyorum.Ve gelelim Meireles'e...Tecrübeli ve üst düzey maçlarda defalarca oynamış bir isim.Maçta Melo ile birçok kez karşı karşıya gelecektir.Bu ikisinden kırmızı kart çıkarsa kimse şaşırmasın derim.Bence Fenerbahçe defansı fazla öne çıkarmadan kontrollü bir oyun ortaya koyacaktır.Galatasaray ise maçın ilk dakikasından itibaren rakip yarı sahada oyun kuracaktır ve pozisyonlara girecektir.Gelecek erken bir gol Fenerbahçe'yi çok zor durumda bırakır.Ama gol ne kadar gecikirse Fenerbahçe'nin işine gelecektir.
Galatasaray içinde en önemli silahlardan biride yakın bölgelerden Selçuk uzak bölgelerden Sneijder ve Drogba'nın frikikleri olacaktır.Bu duran top ustalarına Burak ve Hamit'te eklenebilir.Kenardan kullanılacak duran toplar (ceza sahasına ortalar) içinde Riera ön planda.Kornerlerde Riera ve Sneijder isimleri ön plana çıkacaktır.
Ben de tam aksine FB'nin baskı kurmaya çalışacağını ve defansı öne çıkaracağını düşünüyorum. Bu durumda oynarsa Yobo canlı bomba olacak adeta. Egemen'in sakatlığı büyük şanssızlık oldu yetişecek mi bilmiyorum.
Ayrıca Cardozo Benfica'nın kampına katılmadı, daha gelmedi ne zaman geleceği belli değil, 1 haftada mümkün değil hazır olamaz. Ancak Emenike gelirse 11'de başlar.
Gökhan'ın eksikliği büyük eksiklik bizim için. PSV maçında Bekir-Yobo çok sırıttı. Muhtemelen Ersun Hoca Topuz-Bruno-Kadlec-Hasan Ali dörtlüsünü tercih edecektir. Orta saha avantajlı olduğumuz bölge Meireles(Topal)-Emre-Alper gibi bir 3'lü bekliyorum. Ki bu dinamik üçlü, orta sahadaki üstünlüğü FB'ye verecektir. Forvet ise muhtemelen Kuyt-Webo-Stoch(Sow)'dan oluşacaktır. Öncelikle Salzburg maçlarını görmek lazım ama ben en azından 90 dakikada kaybetmeyeceğimizi ve gollü bir maç olacağını tahmin ediyorum.
Kafamdaki GS 11'i ise:Muslera-Sabri(Eboue)-Dany(Semih)-Chedjou-Hakan(Hoca Erman'ı denemiş bu bölgede antremanda oynatabilir belki)-Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder-Drogba-Umut(Burak) Semih'in fiziksel durumu ne bilmiyorum, başladı galiba antremanlara.
Bafra çok bulutlu şu an. Yağış yok. Samsun da öyledir herhalde.
Memleketin büyük çoğunluğunun uyuduğu bu saatte Bafra'da öyle şiddetli yağmur yağıyor ki sesten 2 saatlik uykumdan uyandım. Sanırsınız evde şelale var.
15 dakikadır kesintisiz yağdı, yavaş yavaş zayıflıyor. Ben bunları yazarken de gökkuşağı çıktı, foto aldım gün içinde atıcam.
Bafra 1 saat içinde bulutlandı, rüzgar da kendini hissettirmeye başladı. MGM radarı da hareketlenmeye başladı. Hatta deniz kokusu bile geliyor . ![]()