ECMWF`ye kalsa yurdun kuzey kıyılarında dahi 4/5 gün kar yağışı görülürdü. Üstelik Azor 240. saateki yeniden tırmanışa geçiyor, 2. balyozuda alabilirdik.
gfs yanlış hayırlamıyorsam bikaç güncelleme şubat başına sert sistem indirdi ecm de destekleyecekmi merak konusu. Destekler isr iki sistem birleşme ihtimalide göz önünde olmalı .
Öyle bir dönemdeyiz ki arkadaşlar bence yağan her yağmur damlasına bile şükür etmeliyiz.mevlam her zaman en iyisini en güzelini bilir ve verir.kuraklık yaşamayalım her zaman içicek bir bardak suyumuz olsun şükür Allah’a
cevap veren okmadı tekrar soruyorum 117 metre rakımda kar görürmüyüm çamlıca taraflarındayım
Şahsi fikrm kar görürsünüz ama bu sistemde kartopu oynayacak kadar örtü olmaz sadece seyirlik olur oda bizim için şuanlık iyi hocalatımızın radarında 23 sistemi var
Forum yine meteorolojinin tanımını yapamayan,büyüklerine saygısızlık eden insanlarla dolmuş acilen eğitim şart Semih abi eğitim seanslerı vericek cocuklar takipte kalın üstadımızı
Selam konuyla alakası yok fakat haber siteleri olayları çok manipule ediyor:
Cumartesi ve dün öğlen istanbul'a kar geliyor istanbul'da kar başladı diyen haber siteleri bir de karlı fotoğraf koyuyoylar sanki tutacak kar yağacakmış gibi sonra insanlar hani nerde kar diyor.
TV'ye çıkan uzmanlar veya twitter veya burada yazan yazarlar büyük bir beklentisi yoktu 14-15 için fakat haber siteleri 14'ün de kar geliyor yaazabiliyor bu da tahmincilere zarar veriyor ben İ.B.B olsam veya DMİ olsam haber sitelerine dava açardım insanları manipule ediyorlar beklentiyi yükseltiyorlar.
dediklerin çok mantıklı ama biliyosun ki bizim medyamız herşeyi büyültmeyi çok sever az çok biliyoruz çokta şey etmemek lazım :))