Penaltıyı o pozisyonu izleyerek verdi ki bence de penaltı değil o. Djiku'nun müdahalesi varsa penaltı ama Livakovic'e penaltı vermek inanılmaz
Çok bariz bir şekilde livakoviçin müdahalesine çaldı penaltıyı djikunun pozisyonuyla ilgili tek bir gösterim yok zaten izlemediği müdahaleye penaltı çalmadı herhalde sadece livakoviçin müdahalesini izledi oda penaltı değil zaten başkada birşey anlatmaya gerek yok atamaz denildi attı yer denildi yemedi sonuç bitti
hakemin verdiği penaltı livakoviçin müdahalesi irfana top çıkmadan dokundu diye söylüyor ki bariz belli oldu söylediği livakoviçin müdahalesi penaltı olmaz boşuna hikaye
Zor maç, yorgun bir takim, ama 2. yarının ilk 15 dakikasindaki baski maca yetti, verilen penalti iptal edilen penalti kirmizi kartlar dogruydu.
Takibe devam..
İlk penaltı osayinin pozisyonu tartışmasız penaltı ikinci verdiği iptal edilen penalti değil iptal doğru ancak avantaja bıraksa fener golü atıyordu zaten erken düdük yanlıştı ilk kırmızıya birşey diyemiyorum kırmızı versede sarı versede birşey demezdim son pozisyonda kendini atmasa 2 saniye beklese teması alacaktı kendi erken atması temas olmadan atmasına sebep oldu hem kendini attırdı hemde penaltıyı yedi
yarışmanın hiçbir yeri hakkında hiçbir yorum yapmadan dereceye giren arkadaşları tebrik ederim
Emekleri için Samet admine teşekkürü bir borç bilirim
Değerli yorumları ve yarışmaya kattığı renk dolasıyla Sedat üstada saygılar sunar teşekkür ederim
Bu sezon kendi adıma pazartesi tahminlerini sıkça kaçırdığım bir sezon oldu sanırım 3 tam isabetle bitirdim derece nasip olmadı ama derece takıntımız yok nasip olursa yaz liginde yine buralarda olur derece kovalarız herkese teşekkürler
sevgili samsunlu arkadaşlar bir sorum olacak bilenler cevap verirse sevinirim samsun otogardan bafraya otobüs kalkıyormu yoksa illaki bafra garajınamı gidilmesi gerekiyor bilen varmı acaba
insanları tanımadan içini bilmeden hakkında yazı yazıp töhmet altında bırakmak ne kadar etik bilemedim herkes her yerde olabilir her yerde yazabilir önemli olan dost biriktirmek iyi niyetli olmak kalp kırmamak zaten bunları yapıyorsan dost edindiklerin seni fizana gitsen bulur dostluğunu gösterir herkese iyi akşamlar
Nisan ayı kurak ve dönem dönem erken yaz denemeleri olabilir. Abrul beşi adıyla isimlendirilen 18 Nisan ve sonrası yağışlar ve serin havalar yaşanabilir. Mayıs, özelliklede Haziran bol yağışlı ve serin olabilir. Temmuz ayını ise çoğunlukla gri havalarla geçirebiliriz. Şu an dönemsel-mevsimsel tahminim bu yönde, elbette söylediklerim tamamen yanlışta çıkabilir.
Çok önemsediğim Ağustos için, şu an bir şey söylemek istemiyorum, elbette bir fikrim var ama, şimdilik bende kalsın.
Geç gördüm, kusura kalma abi, doğum günün kutlu olsun Abdullah abi, iyi ki varsın. Orasa