@azizfatih Aynen hocam 15 saniyelik felan maltepedede görüldü, vallaha arabayı direkt korumaya aldım çatı altına çektim.
Beiträge von buraktaplak123
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bugün Meteoroloji Genel Müdürlüğü 18 tane il için yağmur ve kar Tüm Türkiye içinde rüzgar ve Fırtına uyarısı yayınladı. İstanbul'da kar ile ilgili kenarından köşesinden 1 tane uyar var mı. Vatandaşı yanlış bilgilendiriyorsunuz ve yönlendiriyorsunuz. ( AHMET UÇARIN AÇIKLAMASI! - TÜM HABER KAYNAKLARINA YAPMIŞ. )
-
@Ahmet Can Alanç İnsallah hocam dualarım sizinle.
-
@Ahmet Can Alanç Bence senin önünü çok açık buluyorum ben çalıştığın zaman yaparsın diksiyonun konuşma tarzın çok hoş seni ülkenin büyük televizyon kanallarından birisi kapar oku okuma televizyon sektöründe pişmek önemli diplomaya çok bakmıyorlar.
-
Ben google hava durumunu tahmin ediyorum coğunlukla 3 yıldır felan ne söylediyseler hepsi gerçekleşti.
-
23 Sistemi nasıl gidiyor ? pek takip edemedim.
-
Hocam, geçen sene 6 ocak sisteminden sonra sistem aldık mı, veya aldıysak ne kadar hatırlamıyorum söyleye bilir misiniz
-
@MuratGuzel Bende uyuz oluyorum, her lafın peşine atlayan arkadaşlara. Benimde kendime göre verilerim tahminlerim vardır elbet, herkes saygısını takınsın, ben sadece bir tahminde bulundum atmosferden bahsediyoruz. Ters giden şeylerde lehimize dönen şeylerde olacaktır böyle şeyleri büyütmemek lazım, sistem gelmiyorda olabilir neden olmasın ? karalar bağlayıp, olumsuz yorum yapan birisine uyuz olucak kadarmısın?
-
Ben 18 ocak sistemini 14-15 ocak sistemi gibi olacağını düşünüyorum yüksekler kky alır, 23 ocak sistemine odaklanmak lazım bence.
-
Polar atak anca ay sonuna bence
-
Bünyamin sürmeli böyle bir açıklamamyı nerede yapmış ben göremedim ?
-
@BaFRaLı55 Hocam sizce 18 fragman 23 filmi yaşayabilir miyiz ? Sizin bu konu hakkında düşünceleriniz nedir ?
-
MGM Neden hala istanbula kar ikonunu koymuyor delirmek üzereyim.
-
Merakla ecmwf yi bekliyoruz haydi aslan yap birşeyler sende
-
@chronic53 Hocam Semih Üstadı bir tek biz takip etmiyoruz.

-
Ecmwf görürse aynı şekilde siz o zaman görün coşkuyu

-
Hemen sevinmemekte fayda var yahu, sürekli sistem ucunu görüp ateş edeiyoruz bayram yerine dönüyor son 4 5 gün kuş gibi kaçıyor elimizden umarım gelir ecmwf de destekler
-
Ecmwf bu konuda daha temkinli davranıcaktır gfs gibi bir görüntü sunmaz bize
-
Sizce ecmwf de uyarmı bu görüntülere ecmwf çok daha önemli benim için.
-
Semih Hoca yanılmıyor bu görüntüler insanı mutlu ediyor umarım iyi yönde değişim gösterir Allahım.
