İmagine Dragonsun guzel sarkilari vardir.Yabanci müziğe uzak olan arkadaslarinda zevkle dinleyeceği şarkılar...
Beiträge von Akif~
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu sefer son ana kadar bekliyelim.Hayirlisi.Herkese basarilar.
-
Tarihler ilk sistem 25-26 aralık
İkinci sistem 17 ocak
Üçüncü sistem 28 ocak insallah olursa yeterli.Subattan bir beklenti yok... -
Şuralar bi kar alsak da senlense.En kisa zamanda insallah..Hayırlı geceler HF ailesi...
-
Forum bugun bi durgun
-
@Hüseyin Tuğrul bencede.öyle bir yetki varsa daha iyi olabilir.
-
@Vintersaga hocam bende go da skin dusurup almıştım.Kardesime alcaktim.Yaz indirimlerinde dusmedi.Hallowen da dusmedi.Bu kadar player sayisi artmisken noelde de dușecegini sanmiyorum.Ancak diger yaza düşeceğini dusunuyorum.Alabilen herkes de alsin bence 60 tl cok degil iste biz de ogrenciyiz ☺☺
-
@Vintersaga saolun hocam hatırlayamadım da .
-
PUBG indirim günlerinden bağımsız olan herhangi bir günde 24 saatliğine 45 TL'ye inmişti.
Bende ETS2 oynayanlardanım ama Fransa ve Italyayi henuz almadım. Sağlam indirim gelmedikce almayı düşünmüyorum. Italya DLC çıktığına göre indirim zamanı Fransa DLC baya ucuzlar diye düşünüyorum. Birde dün reklamı yayınlanan Special Transport DLC çok ilgi çekici duruyor :
Hocam bu yil icerisinde mi düşmüştü? Hatirlayamadim da.Belki de ilk ciktigi zaman player sayisinin artmasi icin indirim olmuştur.
-
Yine spor oyunu oynamak isteyenler Nba 2k18 199tl den 140 düştü.Ayni sekilde Resident evil sevenler biohazard'da %50 indirim var.
-
Diğer arkadaslarin da katılımını bekliyoruz....
-
@Enes Güleç(17) Aynen katiliyorum.Ben de go'dan Vulcan cikarip Pubg almistim.
-
@Enes Güleç(17) hocam Pubg de iki kere indirim bekledik olmadi.Yaz indirimlerinde cuzii bir sey de olsa bi indirim beklemistik.Ayni sekilde Hallowenda da olmadi.Bundan sonra da ancak oyun yerini baska oyun yerine kaptirirsa olur o da zor zaten.Steam uzerinde en cok oynanan oyun.Hocam valve oyunları hastasıyım.Left or dead cs serisi,portal falan hepsini oynamisimdir.Go 1.6 falan efsane oyunlardir.1.6 saatim go dan fazladir.Hala benim gozumde en guzel en efsane oyundur.Go ancak popülerligini kaybediyo yavas yavas.Pubg aldi o liderligi.Gelicek olan yeni çöl guncellemesiyle popülerliğini attiracaktir.Ayrica soyle bir sey de okumustum.PlayerUnknown’s Battlegrounds çıktığı günden beri, PUBGve Counter-Strike: Global Offensive sahiplerinin Counter-Strike: Global Offensive oynanış süresi %30 kadar düştü. Bu da Pubg liderligini gosteriyo.
-
Konuya en son 7 ay once mesaj yazılmış.Oyunsever arkadaşlar olarak burada paylaşım yapabiliriz.Benimde oynadigim Pubg son zamanlarin en popüler oyunlarindan biri.H1Z1 ve rust gibi oyunlarla ayni mantığa sahip ama daha cok dediğim oyunlardan sıkılan kişiler bu oyuna yoneliyor.Verilen parayi hakediyo mu derseniz ediyo.Su an hatirladigim kadariyla 70 tl idi.Fps oyunu oynamak isteyenler bu oyuna oynayabilirler.
-
Gunaydinlar Hf ailesi....
-
Hayırlı Geceler Hf ailesi...
-
İyi geceler Hava Forum ailesi..
-
En Düşük Sıcaklık -46.4°C Van-Çaldıran 9 Ocak 1990'da olculmus hocalarım.Hissedilen sicakligi bu sıcaklıktan fikir edinerek mi ölçüyoruz? Ya da başka bir sekilde mi?Kim bilir hissedilen kac derecedir.
-
Bu sarı kafa ortalığı karıştırdı.KUDÜS HER ZAMAN BİZİMDİ VE BİZİM OLACAK!!!Elimizden bir şey gelmiyorsa duyuralım ve dua edelim.
Malesef duadan baska bir sey gelmiyor.En azindan zulum karsisinda susan dilsiz seytandir hadisi gereğince dua edicez, duyaracagiz
-

Malesef ki bizlerin cagri yapmasiyla bise degismiyo hocam üzülerek .Bir şeylerin artık inceldiği yerden kopması lazim.Yoksa böyle gelecek böyle gidecek.